Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα σημερινά πανηγύρια στην Αρκαδία!

Τα σημερινά πανηγύρια στην Αρκαδία!
(Αν κάποια εκδήλωση δεν υπάρχει στη λίστα, ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο facebook, ΕΔΩ!)
Τη λίστα με τα σημερινά πανηγύρια που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή μας παρουσιάζει το www.kalimera-arkadia.gr!
Ειδικότερα…
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
16/8/2017: Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δυρραχι Αρκαδίας 15 και 16 Αυγούστου 2017. Με ζωντανή μουσική στο γήπεδο του χωριού στη Κουτρουλια!
16/8/2017: Στις 16 Αυγούστου ο Κοσμάς το γλεντά! Μεγάλο λαϊκό γλέντι θα γίνει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στον Κοσμά Αρκαδίας, στην πλατεία του χωριού. Η Μάγδα Κούμπουλα στο τραγούδι και ο Μάκης Δάρρας στο κλαρίνο με νέους και ταλαντούχους μουσικούς υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι μέχρι πρωίας. Την βραδιά θα ανοίξουν τα νέα παιδιά του Κοσμά στις 9 το βράδυ με χορευτικό πρόγραμμα - έκπληξη!
16/8/2017: Πανηγύρι διοργανώνει ο Σύλλογος Ωριατων: "Η Ωρια" Κυνουρίας και σας καλεί να τον τιμήσετε με την παρουσία σας, στην πλατεία του χωριού.
16/8/2017: Μουσική εκδήλωση με την Κατερίνα Κατσίγιανη και Χρήστο Νταβέλη στο Βαλτεσινίκο.
16/8/2017: Παραδοσιακό Πανηγύρι στα Πέρα Μέλανα Κυνουρίας.
16/8/2017: Πανηγύρι στο Περδικονέρι με Γιώργο Μπέκιο, Δήμητρα Μπέκιου, Γωγώ Μουστόγιαννη και Δημήτρη Παπαγεωργίου στο κλαρίνο.
16/8/2017: Παραδοσιακή γιορτή στη Γέφυρα Μεγαλόπολης, στη θέση «Αλώνια» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέφυρας «Ο ΄Αγιος Γεώργιος».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...