Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παλούμπα Γορτυνίας| Εκδήλωση για την "Καινοτομία στην Τοπική Ανάπτυξη και Χρηματοδοτήσεις"

Παλούμπα Γορτυνίας| Εκδήλωση για την "Καινοτομία στην Τοπική Ανάπτυξη και Χρηματοδοτήσεις"
Την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 19:30 στον Πύργο Πλαπούτα στο χωριό Παλούμπα Γορτυνιας θα γίνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία πολιτών και με τίτλο: "Καινοτομία στην Τοπική Ανάπτυξη και Χρηματοδοτήσεις".


Η Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και Πολιτευτής Αρκαδίας, Εύη Τατούλη σημειώνει ότι στην εκδήλωση αυτή θα υπάρξουν απαντήσεις για "ποιες δρασεις μπορούμε να κάνουμε για την τοπική ανάπτυξη του τόπου μας. Ποιες εχουν ήδη μπει σε τροχιά αναπτυξης. Πως μπορούν να βοηθήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ευοδωση αυτού του στόχου και να σταματήσει η διασπάθιση δημοσίου χρηματος. 

Πώς μπορεί η χώρα να ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Και αυτό το μοντέλο ανάπτυξης θα μπορούσε να είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας πέρα από κεντρικές πολιτικές. 

Οι επενδύσεις εντάσεως κεφαλαίου είναι ενδιαφέρουσες επενδύσεις, είναι καινοτόμες επενδύσεις, όμως αυτό το οποίο έχει ανάγκη η χώρα είναι οι επενδύσεις εντάσεως εργασίας γιατί όλα τα υπόλοιπα και η διαφυγή των νέων μας στο εξωτερικό και όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή δεν θα σταματήσουν να υφίστανται, αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε ριζοσπαστικές κινήσεις."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...