Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εμποροπανήγυρη Λεβιδίου | Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Εμποροπανήγυρη Λεβιδίου | Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!
Την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά την τη διάρκεια της τοπικής θρησκευτικής εμποροπανήγυρης Λεβιδίου για το χρονικό διάστημα από 22-8-2017 έως και 25-8-2017 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής :

(Α) Απαγόρευση διέλευσης παντός οχήματος εκτός των οχημάτων άμεσου επέμβασης στην οδό ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΗ ΛΙΟΠΡΕΣΗ από Πλατεία Λεβιδίου ως τη συμβολή της με την οδό Θερμοπυλομάχων.

(Β) Απαγόρευση διέλευσης παντός οχήματος εκτός των οχημάτων άμεσου επέμβασης στην οδό  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μεταξύ των ΟΤ.37 με 38, ΟΤ.46 με 47 και ΟΤ.51,52 με 53).

(Γ) Απαγόρευση διέλευσης παντός οχήματος εκτός των οχημάτων άμεσου επέμβασης στη δημοτική οδό, μεταξύ των ΟΤ.47 με 48 και 53).

(Δ) Τοποθέτηση στην αρχή και το τέλος κάθε απαγόρευσης στις 3 οδούς (ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΗ ΛΙΟΠΡΕΣΗ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & Δημοτικής οδού) πινακίδων (Ρ-7: Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα).

Η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας μετά την εφαρμογή των προαναφερόμενων μέτρων, θα γίνεται από παρακείμενες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων της Τροχαίας και την εφαρμογή κατάλληλης σήμανσης. Η αστυνόμευση για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και της τήρησης της σήμανσης που θα τοποθετηθεί θα γίνει με ευθύνη του αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας στου οποίου το χώρο ευθύνης υπάγεται η συγκεκριμένη εδαφική περιοχή στην οποία γίνονται οι ανωτέρω αναφερόμενες ρυθμίσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...