Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ο Δήμος Τρίπολης αρωγός σ’ όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Δαραίων»

«Ο Δήμος Τρίπολης αρωγός σ’ όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Δαραίων»

Με χαρά υποδεχτήκαμε στο Δάρα τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή την 13η Αυγούστου 2017, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πέτρινο θέατρο, στα πλαίσια του καλοκαιρινού πολιστιστικού Φεστιβάλ της πόλης μας.
Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρίπολης και ο Σύνδεσμος Δαραίων.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής χαιρετίζοντας την εκδήλωση, που κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στους εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Συνδέσμου Δαραίων, δήλωσε ότι στόχος του Δήμου είναι η διοργάνωση ποιοτικών μουσικών εκδηλώσεων, που προάγουν την αξία του ελληνικού τραγουδιού..και πρέπει να διοργανώνονται όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην περιφέρεια του Δήμου Τρίπολης. 
Επίσης ανέφερε ότι το Δάρα είναι ένα σημαντικό χωριό του Δήμου μας και το δημοτικό συμβούλιο στα πλαίσια του δυνατού προσπαθεί να υποστηρίξει όλες σχεδόν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού (10ο Αντάμωμα 2017, συναυλία κλπ).
Δεσμεύτηκε ότι, έως την επόμενη χρονιά, ο καταπληκτικός χώρος του θεάτρου θα αποπερατωθεί, θα ηλεκτροδοτηθεί και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα αναπλαστεί ο περιβάλλων χώρος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μας τίμησε με την παρουσία του ο δημοτικός σύμβουλος ενότητας Λεβιδίου κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος ( Dimitris-Dimos Sotiropoulos).
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή για την παρουσία του στο χωριό μας και για την υποστήριξη των εκδηλώσεων μας. 
Ειδικότερα ευχαριστούμε & τον Αντιδήμαρχο κοινωνικής προστασίας, παιδείας, πολιτισμού και τουρισμού κ. Σπυρίδωνα Βρέντα για την αρωγή του σχετικά με την οργάνωση της 2ης εθελοντικής αιμοδοσίας των Δαραίων καθώς και όλων των πολιτιστικών δρωμένων.
Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δαραίων Μαρία Κορδοπάτη (Maria Kordopati), η οποία, αφού καλωσόρισε τους απόδημους Δαραίους, αρχικά ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για την υποστήριξη και δευτερευόντως αναφέρθηκε στην αξία της πράξης των εθελοντών αιμοδοτών με αφορμή την 2η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία των Δαραίων.
Για το μήνυμα της ελπίδας και της ζωής μέσα από την ανώδυνη διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας μίλησε, πριν την έναρξη της μουσικής βραδιάς, και ο γενικός γιατρός Διευθυντής ΕΣΥ κ. Κων/νος Αρμύρος ( Kostas Armyros ), επικεφαλής της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, επισημαίνοντας ότι οι ανάγκες αίματος στο σύστημα υγείας είναι μεγάλες και ότι όλοι αν θέλουμε μπορούμε να διαθέσουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας και να σταθούμε αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπο. 
Τέλος ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες κ. Πάνο Παπαντωνίου και κ. Ματίνα Μυλωνά (Matina Milona ) καθώς και τους μουσικούς του σχήματος «καθ οδόν» για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που μας χάρισαν.


Για τον Σύνδεσμο Δαραίων 
Αντωνία Κορδοπάτη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...