Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει έμπρακτα τη νύχτα «SHOCK PRICE»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει έμπρακτα τη νύχτα «SHOCK PRICE»
Μια μεγάλη γιορτή για την Επιχειρηματικότητα και τον Πολιτισμό θα είναι η νύχτα «SHOCK PRICE» της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου.
Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο, με τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρέχοντας μεγάλες προφορές για το καταναλωτικό κοινό, κεράσματα και happenings.
Παράλληλα διάφορες μουσικές –και όχι μόνο-  εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς, ενώ μελωδίες θα ηχούν ως το ξημέρωμα, προσφέροντας άφθονη διασκέδαση στους πολίτες - καταναλωτές το βράδυ της Τετάρτης.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε προσπάθεια που διοργανώνεται για την τόνωση της τοπικής αγοράς στηρίζει οργανωτικά και οικονομικά τις μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις, της νύχτας «SHOCK PRICE».
Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία διοργάνωσης της εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους της πόλης κτλ, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2713 600400–402-407 (ώρες 9.00 – 15.00) ή με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017. 
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με γνώμονα την αύξηση της αγοραστικής κίνησης και την προβολή των επιχειρήσεων προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Τρίπολης να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας με εκδηλώσεις που επιθυμούν να διοργανώσουν στο πλαίσιο της SHOCK PRICE ΝΥΧΤΑΣ.
Ενημερώστε άμεσα στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 2710227141 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: SHOCK PRICE.
 
Διοργάνωση: Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης,  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...