Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση στην ανακοίνωση Παπαηλιού για την επετειακή εκδήλωση της Μάχης του Προδρόμου

Η απάντηση στην ανακοίνωση Παπαηλιού για την επετειακή εκδήλωση της Μάχης του Προδρόμου

 Για αγνόηση των εκπροσώπων των βουλευτών και για ασέβεια είχε μιλήσει ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, σε ανακοίνωση, μετά την εκδήλωση που έγινε την επέτειο της Μάχης του Προδρόμου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Προς Βουλευτή Αρκαδίας κ. Γεώργιο Παπαηλίου

Κύριε Βουλευτά, αγαπητέ Γιώργο, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τάνου και Μονής Προδρόμου Κυνουρίας, έχω την τελική ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης  191η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στην οποία μας έκανες την τιμή να παρευρεθείς. Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωσή σου στα ηλεκτρονικά Μ.Ε. Η κατακλείδα της ανακοίνωσής σου περί αγνόησης των βουλευτών με υποχρεώνει να σου απαντήσω και να σου δηλώσω: ασφαλώς και η αγνόηση των Βουλευτών συνιστά ασέβεια προς το Σώμα και τον Θεσμό. Γι αυτό και προσκαλέσαμε τους Βουλευτές του Νομού στην εκδήλωση, ενέργεια πάντως που αποτελεί περιποίηση τιμής και όχι υποχρέωση.

   Οι παράμετροι χώρος(τόπος) και χρόνος(συνθήκες) που αναφέρεις στο ωραίο κείμενό σου για την ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, δεν είναι αφηρημένες και απόμακρες αλλά καθορίζουν κάθε στιγμή τις δραστηριότητες  και γενικά τη ζωή μας, οφείλουμε επομένως να τις ελέγχουμε και να τις προγραμματίζουμε στο βαθμό που μπορούμε. Στον εορτασμό της επετείου της ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ οι παράμετροι αυτές έπαιζαν καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο για την ομαλή έκβαση της τελετής, την μη καταπόνηση των επισκεπτών, την απαιτούμενη χρονική άνεση και ηρεμία για την κατανόηση της κεντρικής ομιλίας του Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ηλία Χαλκιά και τελικά την επιτυχία της εκδήλωσης. 

   Σε ευχαριστούμε για την παρουσία και το ενδιαφέρον σου.

   Με εκτίμηση, Χριστόφορος Νικολάου, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Φίλων Τάνου και Μονής Προδρόμου Κυνουρίας.

1 σχόλιο

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ". ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...