Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στην 2η εθελοντική αιμοδοσία των Δαραίων

Μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στην 2η εθελοντική αιμοδοσία των Δαραίων
Ιδιαίτερα συμμετοχική ήταν 2η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία των Δαραίων, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Αυγούστου 2017, στον ισόγειο χώρο του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας, με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς.
Η αιμοδοσία οργανώθηκε για την υποστήριξη της Τράπεζας Αίματος Συνδέσμου Δαραίων «Βασίλης Γ. Κορδοπάτης».
Συγχαρητήρια από καρδιάς σ’ όλους τους αιμοδότες, που για ακόμη μια φορά, πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού, έδωσαν το δυναμικό τους “παρών” και συγκεντρώθηκαν 75 μονάδες αίματος.
Η προσφορά τους είναι δώρο ζωής για πολλούς συνανθρώπους μας και η στάση τους πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλο το κοινωνικό σύνολο.
Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ & σ’ εκείνους, οι οποίοι προσήλθαν, αλλά δεν ήταν δυνατό να προσφέρουν το αίμα τους για διάφορους λόγους αλλά και στους φίλους, που στήριξαν την εκδήλωση, κοινοποιώντας την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης για την αρωγή και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο κοινωνικής προστασίας κ. Σπυρίδωνα Βρέντα για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας μας.
Τον  Δήμο Τρίπολης τις ημέρες της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δάρα, εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ενότητας Λεβιδίου κ. Δημήτριος Σωτηρόπουλος, ο οποίος  για δεύτερη χρονιά αιμοδότησε, ενισχύοντας με τον εθελοντισμό του την Τράπεζα Αίματος Συνδέσμου Δαραίων.
Θερμότατα ευχαριστούμε τον γενικό γιατρό, διευθυντή ΕΣΥ,  κ. Κων/νο Αρμύρο και την ομάδα της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς για την άψογη συνεργασία.
Tέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους, τις επιχειρήσεις που με τις ευγενικές προσφορές τους, ενίσχυσαν την προσπάθεια μας και τους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχία της δράσης μας.
Ας προάγουμε λοιπόν όλοι το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο της αιμοδοσίας, το οποίο προσφέρει στον άνθρωπο το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία.
 Δίνουμε ραντεβού στη επόμενη εθελοντική αιμοδοσία στο Δάρα.

Για την Επιτροπή Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος Συνδέσμου Δαραίων
Αντωνία Κορδοπάτη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...