Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος για Λευκή Νύχτα: "Είσαστε η δημοτική αρχή των χαμένων ευκαιριών"

Τσιαμούλος για Λευκή Νύχτα: "Είσαστε η δημοτική αρχή των χαμένων ευκαιριών"
Στο δημοτικό συμβούλιο, για τη νύχτα Shock Price, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι «κύριε Δήμαρχε σας στείλαμε ένα έγγραφο το 2015, για να μιλήσετε με τα σωματεία και να διοργανώσετε μία Λευκή Νύχτα. Μαύρη η νύχτα στα βουνά, σας είχα πει τότε. Στις 8 Μαρτίου 2016 σας χαρακτηρίσαμε ως δημοτική αρχή των χαμένων ευκαιριών. Εσείς κωφεύσατε.

Εμείς πήγαμε σε κάθε διοικητικό συμβούλιο και βγάλαμε ομόφωνες καινούργιες αποφάσεις από τον κάθε σύλλογο. Μετά από αυτή τη διαβούλευση, καλέσαμε το Επιμελητήριο και από τότε ο κ. Μπουντρούκας ήταν θετικός να δώσει λεφτά. Την ημερομηνία αυτή εσείς την βγάλατε και όχι οι φορείς.

Είχαμε έτοιμο φάκελο και λέγατε ότι δεν μπορούσε να γίνει στις 21 Αυγούστου, διότι λέγατε ότι θα γίνει Γιορτή Κρασιού που γίνεται παραδοσιακά αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν έχετε απόφαση γενικής συνέλευσης μελών του Εμπορικού Συλλόγου και θα δείτε την Τετάρτη πόσα καταστήματα δεν θα ανοίξουν.

Χάσατε έναν ολόκληρο χρόνο έτοιμης δουλειάς για να την αξιοποιήσετε για το τίμημα της δόξας.

Τον Οκτώβριο του 2016 σας προτείναμε να την κάνουμε το χειμώνα, στις εκπτώσεις, πάλι κωφεύατε. Κι επειδή σας έφαγε η κοινωνία το κάνετε, με ένα υπέρογκο ποσό και χωρίς κανένα χορηγό. Η Καλαμάτα έχει τόσο μικρό κόστος, διότι έχουν 30.000 ευρώ έσοδα από χορηγούς.

Να μας πείτε εσείς γιατί δεν θέλατε στις 21 Αυγούστου.

Φυσικά, θα το ψηφίσω κι αν δεν πάει κάτι καλά σίγουρα θα πείτε εσείς δεν θα φταίτε, θα ρίξετε το φταίξιμο στον Εμπορικό Σύλλογο.

Τα 2.500 ευρώ για Live streaming ποια εταιρεία θα τα πάρει, σε ποιο site θα παίξει κι αν είναι ιδιώτης αυτός.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...