Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μικρό φορτηγό 4Χ4 θα αγοράσει η ΔΕΥΑΤ

Μικρό φορτηγό 4Χ4 θα αγοράσει η ΔΕΥΑΤ
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ) που έχει την έδρα της στην Τρίπολη προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με το σύστημα συμπλήρωσης τιμολογίου και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής, βάσει των διατάξεων του άρθρου 327 του Νόμου 4412/2016 «Περί Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 4Χ4» συνολικού προϋπολογισμού είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ (23.000,00 €) πλέον Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς στην Τρίπολη, στις 11 Σεπτεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα με ώρα έναρξης της παραλαβής των προσφορών την 9.30 και ώρα λήξης την 10.00.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές ή κατασκευαστές του δημοπρατούμενου αντικειμένου, του εσωτερικού ή εξωτερικού, που εξασκούν επάγγελμα σχετικό με το είδος για το οποίο γίνεται η δημοπρασία και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία εμποροβιομηχανικά επιμελητήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης και των τευχών δημοπράτησης ή/και να τα παραλάβουν από τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς στην Τρίπολη, ΤΚ 22131, το αργότερο μία (1) εργάσιμη ημέρα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες (ώρες ταμείου ΔΕΥΑΤ 8.00 - 13.00).
Η παραλαβή του εντύπου οικονομικής προσφοράς από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ και η συμπλήρωσή του είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2710 237890.
Οι προσφορές συντάσσονται και υποβάλλονται στην Ελληνική γλώσσα.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.
\Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ
Γεώργιος Καρώνης

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    πάλι; τι γίνετε ρε παιδιά, σίδερα τρώνε στην ΔΕΥΑΤ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...