Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπήλαια Κάψια | Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κυλικείου

Σπήλαια Κάψια | Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κυλικείου
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής προκηρύσσει ότι εκτίθενται σε δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία, για εκμίσθωση το κυλικείο των Σπηλαίων της Τ.Κ. Κάψα, εμβαδού 321,54 τ.μ. (ΙΣΟΓΕΙΟ 96,39 τ.μ, Α' ΟΡΟΦΟΣ 148,65 τ.μ, ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΊ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ 76,50 τ.μ) το οποίο θα λειτουργήσει ως αναψυκτήριο, καφενείο κλπ.

Η δημοπρασία Θα είναι φανερή πλειοδοτική και Θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (1°ς όροφος, αίθουσα συσκέψεων), την 10η του μήνα Οκτωβρίου, του έτους 2017, ημέρα Τρίτη, ενώπιον της κατά Νόμο αρμόδιας Επιτροπής. Ώρα έναρξης αποδοχής προσφορών: 11:00 π.μ. Ώρα λήξης αποδοχής προσφορών: 12:00 το μεσημέρι Στην περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άκαρπη, για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί μετά από δύο εβδομάδες από την αρχική δημοπρασία, την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, (4°ς όροφος), τηλ.: 2713·600459.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...