Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λυκουρέντζος: "Η παράνοια της Αριστεράς συνθλίβει Θεσμούς, Ιστορία, Ελληνορθόδοξη παράδοση"

Λυκουρέντζος: "Η παράνοια της Αριστεράς συνθλίβει Θεσμούς, Ιστορία, Ελληνορθόδοξη παράδοση"
Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος αναφέρει: "Σε μια εποχή αδυσώπητης οικονομικής κρίσης και συνεπώς αναγκαίας εθνικής ομοψυχίας,η παράνοια της Αριστεράς συνθλίβει Θεσμούς,Ιστορία,Ελληνορθόδοξη παράδοση.
Ωστόσο οι εμπνευστές της δεν αντιλαμβάνονται ότι οδηγούν σε ανεπιθύμητα για αυτούς αποτελέσματα.Ενεργοποιούν αντιδράσεις πολιτών οι οποίοι αρνούνται να συμβιβαστούν με την απώλεια της Εθνικής μας ταυτότητας,την παράχαραξη της ιστορίας,τη προσβολή της Ορθοδόξου πίστεώς μας.
Αυτοί οι οποίοι επέτυχαν να γράψουν με κομματική καθοδήγηση την σύγχρονη Ελληνική ιστορία και να αναδείξουν ως πολιτιστικά επιτεύγματα κομματικά κατορθώματα και ως πνευματικούς ηγήτορες όσους ορκίστηκαν πίστη στον ιστορικό υλισμό,σήμερα είναι αντιμέτωποι με εκείνους οι οποίοι δεν θυσιάζουν την αλήθεια,την αρετή,την αισθητική,την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο βωμό της σκοπιμότητας.
Ίσως οι αντιδράσεις των ελευθέρως σκεπτομένων πολιτών οδηγήσουν στην οριστική ήττα της Αριστεράς,μετά απο μισό και πλέον αιώνα ιδεολογικής κυριαρχίας και πολιτικής ηγεμονίας έστω και αν δεν κυβέρνησαν ποτέ αλλα καθόρισαν επί μακρόν τις εγχώριες εξελίξεις."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...