Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία | Η απόφαση για το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Αρκαδία | Η απόφαση για το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων (ΠΙΝΑΚΕΣ)
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, καθορίστηκε το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση, προβλέπει:

Την εκ περιτροπής υποχρεωτική λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά το διάστημα πέραν του ωραρίου ημερήσιας λειτουργίας και την διάρκεια της νυχτερινής λειτουργίας τους για την χειμερινή περίοδο 1 η Οκτωβρίου 2017 έως 30 Απριλίου 2018 και από ώρα 09:00 μ.μ. μέχρι 11:00 μ.μ., και την προαιρετική διανυκτέρευση μέχρι την 06:00 πρωινή σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας απόφασης.

Την εκ περιτροπής υποχρεωτική λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις Κυριακές και επίσημες Αργίες κατά την χειμερινή περίοδο 1 η Οκτωβρίου 2017 έως 30 Απριλίου 2018 και από ώρα 06:00 π.μ. μέχρι 11:00 μ.μ., και την προαιρετική διανυκτέρευση μέχρι 06:00 πρωινή σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες των ομάδων Α, Β, Γ και Δ οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας απόφασης.

Όπου στους πίνακες πρατηριούχων με τις διανυκτερεύσεις συμπίπτει ημέρα του μήνα Κυριακή ή αργία, αυτή δεν λαμβάνεται υπόψη και ο πρατηριούχος θα παραμένει προαιρετικά κλειστά και τις Κυριακές και αργίες θα διημερεύουν και διανυκτερεύουν υποχρεωτικά οι πρατηριούχοι οι οποίοι αναφέρονται στους πίνακες των ομάδων Α, Β, Γ και

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...