Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο διαδικτυακός διάλογος Τζιούμη – Παπαδημητρίου | Τι δουλειά είχαν τα μηχανήματα του Δήμου στο θησαυρό;

Ο διαδικτυακός διάλογος Τζιούμη – Παπαδημητρίου | Τι δουλειά είχαν τα μηχανήματα του Δήμου στο θησαυρό;

Η δημόσια τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστα Τζιούμη για τις εργασίες που έγιναν στο πάρκο της πλατείας Άρεως για τον «θησαυρό» εμπεριείχε ερωτήματά του για την παρουσία μηχανημάτων και προσωπικού του δήμου, στις ανασκαφές, ενώ η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, προέβλεπε ότι το κόστος θα το επωμιζόταν ο ιδιώτης που είχε καταθέσει την αίτηση για τον θησαυρό.
Αυτή η ανακοίνωση Τζιούμη προκάλεσε τα σχόλια του Αντιδημάρχου Σωτήρη Παπαδημητρίου, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ένα διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, στο facebook.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Κύριε Τζιουμη, η αναφορά σας σχετικά με την επίλυση βασικών προβλημάτων των χωριών και την διαχείριση των μηχανημάτων, έχω να σάς πω τα εξής:
Ο υπάρχων μηχανολογικος εξοπλισμός του Δήμου Τρίπολης και το προσωπικό που τα χειρίζεται είναι πάντα στη διάθεση των χωριών. Έχουν καταφέρει να επιλύσουν καίρια και βασικά προβλήματα που άλλες διοικήσεις και αρχές δεν τα είχαν ούτε καν συνειδητοποιήσει. Οι επεμβάσεις που έχουμε κάνει σχεδόν σε όλα τα έκτακτα γεγονότα και την αποκατάσταση των ζημιών είναι ακαριαία.
Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο να μέχρι την οριστική επίλυση και αντιμετ,ώπιση των προβλημάτων αλλά μην προσπαθείτε να εκμηδενίσετε το έργο που πραγματοποιείται.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω την αναγκαιότητα παραγωγικής αντιπολίτευσης για τον τόπο μας και όχι στείρας.

Κώστας Τζιούμης
Απαντήστε μας κ Παπαδημητριου αν συμμετείχαν μηχανήματα του δήμου στην έρευνα για το θησαυρό και με ποια απόφαση; Τώρα κατά πόσο τα μηχανήματα του δήμου επιλύουν προβλήματα των χωριών ρωτήστε τους κατοίκους και τους προέδρους τους ή καλύτερα επισκεφθείτε τα να δείτε σε τι τραγική κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι τους οι πλατειες τους ,οι αγροτικοί οδοί κ.λ.π
Τώρα για να κάνουμε παραγωγική αντιπολίτευση περιμένουμε να δούμε έστω ψήγματα παραγωγικής διοίκησης εκ μέρους σας τα οποία ακόμη δεν είδαμε.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Κε Τζιουμη εγώ στα χωριά είμαι σε καθημερινή βάση και με τους προέδρους σε συνεχή επικοινωνία. Ανάλογα με τις δυνατότητες που υπάρχουν από τα συγκεκριμένα μηχανήματα αποδίδουν τα μέγιστα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία δεν θα θέλαμε να υπάρχουν. Αλλά λύνουμε κιόλας.
Όσον αφορά την συμμετοχή μηχανημάτων στη χθεσινή επιχείρηση, πράγματι υπήρχε εμπλοκή. Ενός χωματουργικου μηχανήματος και ενός φορτηγού. Για τρεις ώρες. Δικάστε μας λοιπόν για 6 ώρες χαμένες.

Κώστας Τζιούμης
Δεν θα σας δικάσουμε,απλά θα μας πείτε από ποιον δόθηκε η εντολή για να εξυπηρετήσει ποιον. Να σας υπενθυμίσω ότι τα μηχανήματα δεν είναι δικά σας είναι του δήμου και η κίνησή τους γίνεται με συγκεκριμένη διαδικασία. Τον έλεγχο θα τον κάνει η αποκεντρωμένη διοίκηση μάλλον.
Τώρα για την κατάσταση στα χωριά δεν θα πω τίποτε άλλο την ξέρουν οι κάτοικοί τους.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Τα μηχανήματα εργάστηκαν σε Δημοτικό χώρο και έγινε αυτό για απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Εννοείται ότι είναι του Δήμου και εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον αλλά και την εξασφάλιση αυτού.

Κώστας Τζιούμης
Μην κοροϊδευόμαστε κ. Παπαδημητρίου η απόφαση του ΔΣ λέει ότι τις εργασίες θα τις πραγματοποιήσει ο ιδιώτης με δικά του έξοδα. Τα μηχανήματα του δήμου ήταν εκεί παρανόμως,εξυπηρετώντας προφανώς τον ιδιώτη. (Το φορτηγό του δήμου που κουβαλούσε άμμο να κλείσει την εκσκαφή δεν ήταν δουλειά του ιδιώτη να το κάνει ; κοίταξε τι λέει η απόφαση του ΔΣ).
Επαναλαμβάνω και κλείνω το διάλογο,τα μηχανήματα του δήμου δεν είναι δικά σας εννοώ του δημάρχου και των αντιδημάρχων να τα κάνετε ότι θέλετε. Το ίδιο βέβαια ισχύει κι για τα αυτοκίνητα των αντιδημάρχων τα οποία είναι για υπηρεσιακούς λόγους κι όχι για ιδιωτική χρήση. Αυτό όμως θα το συζητήσουμε σύντομα και με αποδείξεις.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη πάρε Κανά φτυάρι για τα χιόνια, καμιά βατοκοφτρα για τα χόρτα και άσε τα τηλέφωνα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 07:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σωτηράκης εδω και πέντε μήνες εχει καβαλήσει το ΚΑΛΑΜΙ.
    Δεν απαντά σε κανενα τηλεφωνο.

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια κ. Παπαδημητριου, άφησε τους να λένε!! Τους ενοχλεί αυτο που κανεις για αυτο φωνάζουν, Συνέχισε έτσι και θα αμειφθούν οι κόποι σου!!

  • Γιαννης
    Γιαννης Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου ρε Σωτηρακι με τις μ@$&κιες σου... Για ποια χωρια νοιαστικες εσυ; Που μας εχεις αφησει να πεθανουμε απο τα χορτα και τα χιονια; Ποτε εστειλες να φτιαξεις κανενα δρομο και να καθαρισεις τιποτα; Τι και αν σε παρακαλαμε τοσο καιρο, τι και αν παιρνουν οι δικοι σας συμβουλοι... Αλλα θα ξαναρθεις για ψηθους...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...