Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Αρκαδία στο 6ο παραδοσιακό φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στην Πάτμο

Η Αρκαδία στο 6ο παραδοσιακό φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στην Πάτμο

Το χορευτικό του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης, με την Αρκαδοπούλα χοροδιδασκάλισσά του Γεωργία Σταθοπούλου, θα συμμετέχει στο 6ο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στην Πάτμο από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19:00, στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Ιερού Σπηλαίου της Αποκάλυψης. Θα συμμετέχουν 10 Σύλλογοι από διάφορα μέρη της χώρας μας. Καλλιτεχνικοί υπεύθυνοι είναι οι, Μαρία Μιχελλή και Θεολόγος Μιχελλής.
Οι πολιτισμικές ανταλλαγές, η αδελφοσύνη, η συνεργασία, αλλά και η ανάδειξη, η διάδοση και η προβολή της μουσικοχορευτικής παράδοσης, είναι οι βασικοί στόχοι του φεστιβάλ.Παράλληλα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα βραβευθεί για την προσφορά του στη μουσική παράδοση ο Πάτμιος τσαμπουνιέρης Θεολόγος Γρύλλης, ενώ οι καλλιτεχνικοί υπεύθυνοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους καλεσμένους χορευτές τη μουσικοχορευτική παράδοση της Πάτμου.
180 χορευτές από όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα κατακλύσουν το νησί με τις χαρακτηριστικές παραδοσιακές ενδυμασίες τους φέρνοντας μαζί τους χρώματα και αρώματα, μουσικές και ακούσματα από τον τόπο τους.
Σ’ αυτό το Φεστιβάλ θα δώσει το παρόν και η Αρκαδία με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ν. Αντζινάς Π. Αναγνωστόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...