Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης για τα 3 χρόνια Δημαρχίας Παυλή: "Η ανάπτυξη του Δήμου δεν μπορεί να βασίζεται στην εύρεση του θησαυρού του Χουρσίτ πασά"!

Σμυρνιώτης για τα 3 χρόνια Δημαρχίας Παυλή: "Η ανάπτυξη του Δήμου δεν μπορεί να βασίζεται στην εύρεση του θησαυρού του Χουρσίτ πασά"!
Με αφορμή το άρθρο του "Καλημέρα Αρκαδία" για τη συμπλήρωση μιας τριετίας από τη στιγμή που παρέδωσε τα κλειδιά του Δημαρχείου στον νυν Δήμαρχο, ο Γιάννης Σμυρνιώτης, έγραψε: "Τρία χρόνια δημοτική αρχή Παυλή: Μόνο λόγια, λόγια, λόγια...
Υ.Γ.1 Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ενταχθεί επιτέλους - προχθές - έργο του Δήμου Τρίπολης - η αποκατάσταση του Ματζουνείου - στο ΕΣΠΑ . Έργο που φυσιολογικά θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αν ο κ.Παυλής στήριζε την υποβληθείσα από εμάς πρόταση με την ίδια μελέτη στα τέλη του 2013 για ένταξή του στο προηγούμενο ΕΣΠΑ.
Υ.Γ.2 Αντίθετα εμείς σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα ή μάλλον σε διόμισυ χρόνια, αν αφαιρέσουμε το πρώτο εξάμηνο μετάβασης από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη, υλοποιήσαμε έργα και δράσεις προϋπολογισμού πάνω από 50 εκ. ευρώ αποκλειστικά σχεδόν από ευρωπαϊκά προγράμματα γιατί απλά πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του Δήμου δεν μπορεί να βασίζεται στην εξάντληση των πιθανοτήτων εύρεσης του θησαυρού του Χουρσίτ πασά."

1 σχόλιο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ?? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΔΡΟ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...