Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Shock Price" | Να καθιερωθεί το event ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας

"Shock Price" | Να καθιερωθεί το event ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας
“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών η βραδιά “Shock Price” αναφέρει το Επιμελητήριο Αρκαδίας και προσθέτει … «Οι δρόμοι και τα καταστήματα της Τρίπολης πλημμύρισαν από κόσμο που απολάμβαναν τις αγορές τους υπό τους ήχους μουσικών groups και της Φιλαρμονικής του Δήμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπήρχε μια μοναδική αίσθηση ευφορίας σε όλους, χαμογελαστά πρόσωπα που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου το απόγευμα η Τρίπολη υποδέχτηκε για πρώτη φορά τη νύχτα «Shock Price» δικαιώνοντας την απόφαση των διοργανωτών – φορέων: Δήμου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης,  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας νιώθει απολύτως δικαιωμένο για την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του να στηρίξει οργανωτικά και οικονομικά τις μουσικές και πολιτιστικές δράσεις.

 «Η οικονομική στήριξη», αναφέρει ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας «προέρχεται από τα μέλη του Επιμελητηρίου. Με τις συνδρομές τους μπορούμε και στηρίζουμε τέτοιες δράσεις και δικαιωθήκαμε αμφότεροι», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Τα καταστήματα της Τρίπολης, ακόμα και καταστήματα εστίασης, παρείχαν μεγάλες προφορές στα είδη τους και κληρώσεις σε δώρα, καθώς και κεράσματα και happenings στο καταναλωτικό κοινό. Ο τζίρος των εμπορικών επιχειρήσεων σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανήλθε σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ οι καταναλωτές επωφελήθηκαν από τις μεγάλες προσφορές και έκαναν τα ψώνια τους στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά το Δήμο Τρίπολης για τη διοργάνωση αυτής της επιτυχημένης βραδιάς, όλους τους φορείς και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και αγκάλιασαν το εγχείρημα. Αυτή η πρώτη διοργάνωση θα αποτελέσει οδηγό για την καθιέρωση αυτού του τόσο επιτυχημένου event για την πόλη μας και είμαστε βέβαιοι ότι η επόμενη φορά θα είναι ακόμα πιο άρτια οργανωμένη και επιτυχημένη.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...