Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το βίντεο - Νέα ένταση και αναβολή απόφασης για τα σκουπίδια στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Το βίντεο - Νέα ένταση και αναβολή απόφασης για τα σκουπίδια στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Το μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια της Τρίπολης ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως, ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης ζήτησε ολιγοήμερη παράταση, εξηγώντας ότι είχε μία συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.

Ουσιαστικά, ο Δήμαρχος είπε ότι συμφωνήθηκε να γίνει μία τροποποίηση στην αρχική μελέτη για την μονάδα που θέλει να λειτουργήσει ο δήμος στον Άγιο Κωνσταντίνο, προκειμένου να διαχειρίζεται τα σκουπίδια του.

Η τροποποίηση της μελέτης θα γίνει έτσι ώστε όλη η διαχείριση να γίνεται σε κλειστό χώρο (και όχι σε ανοιχτό), προκειμένου να καμφθούν οι αντιρρήσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για το αεροδρόμιο και δοθεί η τελική έγκριση για τη μονάδα.

Σε κάποιο σημείο, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου κ. Δαύρος αντέδρασε έντονα και επιτέθηκε λεκτικά προς τον Δήμαρχο για την απόφαση να πάνε τα σκουπίδια στου «Μαντζαγρά».

Μέχρι να γίνει η τροποποίηση της μελέτης (ειπώθηκε ότι θα τελειώσει σε μία εβδομάδα…) και να δοθεί η έγκριση της ΥΠΑ, για να λειτουργήσει η μονάδα ως το 2015, ο δήμαρχος είπε ότι θα συνεχιστεί η μεταφορά των σκουπιδιών, με όποια προβλήματα υπάρχουν.

Προσέθεσε τέλος ότι από την πόλη μαζεύονται σκουπίδια σιγά –σιγά και θα συνεχίσουν να μαζεύονται, προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα που υπάρχει στην Τρίπολη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...