Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άρωμα…Κρήτης στο studio της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης!

Άρωμα…Κρήτης στο studio της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης!

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, καθώς είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά τον αξιόλογο έντεχνο λαϊκό τραγουδιστή, γέννημα-θρέμμα χανιώτη, Ηλία Παλιουδάκη. Ο Ηλίας Παλιουδάκης, με πολλές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες πίστες της Κρήτης, στα 24 χρόνια του ανηφόρισε στην Αθήνα (όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του), έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τον Τόλη Βοσκόπουλο, το Σταμάτη Γονίδη, το Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους.

Πρόσφατα, στα «Καζαντζίδεια 2017» που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, στις 25 και 26 Αυγούστου, τιμώντας τον Στέλιο Καζαντζίδη που σημάδεψε γενιές ολόκληρες με τις ερμηνείες του, ο Ηλίας Παλιουδάκης, προσκλεκλημένος του συλλόγου φίλων Στ. Καζαντζίδη «Ο Ζέφυρος», ερμήνευσε αξέχαστες επιτυχίες του αείμνηστου Έλληνα βάρδου, ενώ θα δώσει δυναμικό παρών και στα «Ηράκλεια 2017», 9 με 17 Σεπτεμβρίου, από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, ως αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη μας, Μίκη Θεοδωράκη.

Σε μία λίαν ενδιαφέρουσα και ευχάριστη συζήτηση στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, με τους Αργύρη Καρδαρά και Ντόρα Παπαϊωάννου, έγιναν οι…απαραίτητες συστάσεις και η παρουσίαση του Ηλία Παλιουδάκη, από την πρόεδρο του Επικοινωνία 94 fm και Γραμματέα του ΔΣ Ηρακλείου Αττικής, Μαίρη Αρώνη.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...