Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι μεγάλες φωτιές στη Φαλαισία ... μέσα από φωτογραφίες!

Οι μεγάλες φωτιές στη Φαλαισία ... μέσα από φωτογραφίες!

Μεγάλες φωτιές ξέσπασαν τη Δευτέρα το απόγευμα στη Φαλαισία. Το ένα μέτωπο ήταν κοντά στο χωριό Βουτσαράς που πέρασε κοντά από τα σπίτια και επεκτάθηκε στη συνέχεια προς Ανεμοδούρι και Ρούτσι και το άλλο κάτω από το Μοναστήρι Μπούρα.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχείρησαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, αλλά οι δυνατοί άνεμοι δυσκόλεψαν πολύ αυτή την επιχείρηση.

Επιπλέον, αεροσκάφη έκαναν συνεχώς ρίψεις νερού, μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ υδροφόρες του Δήμου Μεγαλόπολης και του Δήμου Τρίπολης (με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παπαδημητρίου και δύο ακόμα μικρά πυροσβεστικά οχήματα) ήταν εκεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά στον Βουτσαρά έφτασε πολύ κοντά στα σπίτια του χωριού, αλλά πλέον έχει ελεγχθεί. Επίσης, το θετικό είναι ότι υπό έλεγχο έχει τεθεί η άλλη φωτιά κοντά στο Μοναστήρι.

Υπό μερικό έλεγχο είναι και η φωτιά προς Ανεμοδούρι και Ρούτσι.

Στο σημείο της φωτιάς ήταν και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης.

Εκεί ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ συντόνιζαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου κ. Λαρέζος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Τρίπολης κ. Κολυβήρας, μαζί με της Μεγαλόπολης.

Επιπλέον, συνέδραμαν πολλοί εθελοντές, κάτοικοι των χωριών και νέα άτομα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το "Καλημέρα Αρκαδία".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...