Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση Σκουρλέτη από την Τρίπολη για το έργο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας για τα σκουπίδια!

Η απάντηση Σκουρλέτη από την Τρίπολη για το έργο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας για τα σκουπίδια!

​​Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης,  ο οποίος εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για τον εορτασμό της 196ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η λευτεριά είναι μια πανανθρώπινη αξία για την οποία αξίζει να αγωνίζεσαι με κάθε μέσο και τρόπο. Άλλωστε, είναι το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας που αν δεν το έχουμε δεν έχει νόημα η ζωή. Αντλούμε λοιπόν έμπνευση από αυτούς που αγωνίστηκαν, ώστε σήμερα ο λαός μας και η πατρίδα μας να είναι ελεύθεροι. Ταυτόχρονα αντλούμε δύναμη, γιατί οι σημερινές προκλήσεις, οι σημερινοί αγώνες απαιτούν μια διαφορετική, αλλά εξίσου μεγάλη, αντοχή και δύναμη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Σε τέσσερα χρόνια το νεοελληνικό κράτος θα είναι διακοσίων ετών. Αξίζει σε αυτόν τον τόπο, σε αυτόν τον λαό, μια καλύτερη ζωή και για αυτό προσπαθούμε. Να είστε καλά και του χρόνου».
Ο  κ. Σκουρλέτης πραγματοποίησε χθες, πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Τρίπολη, συνάντηση με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο δημαρχείο της πόλης. Αμέσως μετά από τη συνάντηση, απαντώντας σε ερωτήσεις  εκπροσώπων Μέσων ενημέρωσης, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε:
Για τη σύσκεψη στο δημαρχείο της Τρίπολης.

Για το θέμα των απορριμμάτων και της χρηματοδότηση του έργου
Χωρίς να πω ότι αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης, συζητήσαμε και το θέμα των απορριμμάτων. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει όλο το προηγούμενο διάστημα να ενσωματώσει στην επικείμενη υπογραφή της Σύμβασης κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις, έτσι ώστε αυτό το έργο να είναι επ’ ωφελεία των κατοίκων της Πελοποννήσου. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...