Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κεντροαριστερά | Στην Τρίπολη μίλησε ο Γιώργος Καμίνης (εικόνες)

Κεντροαριστερά | Στην Τρίπολη μίλησε ο Γιώργος Καμίνης (εικόνες)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο "Μαίναλον" και μεταξύ άλλων είπε: "Η χώρα κυριολεκτικά ξεχαρβαλώθηκε την περίοδο 2004- 2009. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιος έχει την ευθύνη και ποιοι τους συγκαλύπτουν. Tώρα ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί αυτή η αλήθεια αλλά και η τιμή της παράταξης μας.

Ο ρόλος και η ιστορική μας ευθύνη είναι να δημιουργήσουμε μία μεγάλη, ενωμένη δημοκρατική παράταξη. Να ανοίξουμε τα παράθυρα και να μπει φρέσκος αέρας, να μπει αέρας αναγέννησης.

Έχουμε μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικό σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει το σθένος να αλλάξει τίποτα στη χώρα. Ποτέ δεν το είχε. Αντιθέτως, οι μεγάλες αλλαγές αποτελούν τη διαχρονική, αξιακή κληρονομιά της δημοκρατικής παράταξης.

Έτσι και τώρα, θα πέσει σε εμάς η ιστορική ευθύνη να προωθήσουμε μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ριζικές τομές. Αλλαγές που βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία και λειτουργούν υπέρ των πολιτών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...