Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο | Απόφαση για την αποκομιδή σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων σε χωριά

Δημοτικό Συμβούλιο | Απόφαση για την αποκομιδή σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων σε χωριά

Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών (λόγω έλλειψης προσωπικού και οχημάτων) για την αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών έχει ο Δήμος Τρίπολης και για το λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε σχετική απόφαση για να γίνουν οι σχετικές εργασίες από ιδιώτες εργολάβους.

Ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου είπε ότι «υπάρχει αδυναμία και πρέπει να καλυφτούν οι δημοτικές ενότητες Κορυθίου, Μαντινείας, Τεγέας και Σκιρίτιδας. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται και η ανακύκλωση και έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά από τις υπηρεσίες. Προβλέπεται αποκομιδή βαρέων αντικειμένων και από τα χωριά. Να ψηφιστεί θετικά το σώμα αυτές τις εργασίες. Πρόκειται για εργασίες μέχρι 31 Μαρτίου 2018».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «είναι θετικό ότι μπαίνει η ανακύκλωση. Κοιτάξτε λίγο με τον καινούργιο νόμο, αν μπορεί να γίνει ανάθεση. Όσο επιμένετε να λέτε ότι πηγαίνετε στον Άγιο Βλάση, εμείς δεν θα το ψηφίζουμε».

Ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι υπάρχει αδυναμία εκτέλεσης από την υπηρεσία, είναι το γνωστό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και μέσων. Εξακολουθείτε να τα κάνετε όλα αυτά με απευθείας αναθέσεις. Να συγκεντρωθούν όλα τα ποσά, να γίνει διαγωνισμός, για να πετυχουμε καλύτερα ποσά. Σπάζετε όλα τα ρεκόρ σε απευθείας αναθέσεις. Δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε και επιπλέον τα πηγαίνετε στον παράνομο Άγιο Βλάση.»

Ο Νικόλας Τσιαμούλος είπε ότι ψηφίζει «παρών», όπως επίσης και ο Γιάννης Λάζαρης από την Μαντινειακή Συμπολιτεία.

Όχι ψήφισε ο Δημήτρης Νικολάου που διαφωνεί με την εμπλοκή ιδιωτών.

Παρών ψήφισαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τζιούμη, Τσιαμούλου. Όχι οι παρατάξεις Λάζαρη και Νικολάου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...