Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Κοκκινοραχιτών έκοψε την πίτα του (εικόνες)

Ο Σύλλογος Κοκκινοραχιτών έκοψε την πίτα του (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2013, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου, η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας 2013 του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών καθώς και η Γενική Συνέλευση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πατριώτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου που πέρασαν λίγες ώρες ευχάριστα, ανταμώνοντας μεταξύ τους, ανταλλάσοντας ευχές και διασκεδάζοντας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γορτυνίας  Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος. Επίσης παραβρέθηκαν οι συγχωριανοί μας τοπικοί άρχοντες:  Ελένη Θανοπούλου-Χριστοπούλου-Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή,  Αντιδήμαρχος Δήμου Γορτυνίας, Γεώργιος Χρονόπουλος, Αντιδήμαρχος Δήμου Μεταμόρφωσης.

Παρών ήταν και ο εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνία»  Κώστας Καλύβας, ο οποίος τιμά τις εκδηλώσεις μας  κάθε χρόνο και τον ευχαριστούμε θερμά.

Έγινε βράβευση του νέου φοιτητή του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπου Τσάφου του Λουκά και της Χριστίνας Π. Θανοπούλου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με συνεστίαση των πατριωτών, απολαμβάνοντας σπιτικά φαγητά και παραδοσιακά γλυκά που ετοίμασαν οι Κοκκινοραχίτισσες νοικοκυρές.

Καλεσμένος του συλλόγου μας ήταν και ο συμπατριώτης, από το γειτονικό χωριό Αετορράχη, Φώτης Γεωργόπουλος που πρόσφερε μουσικό χρώμα στην εκδήλωση παίζοντας φλογέρα  και δίνοντας το ερέθισμα για τραγούδι με το στόμα όπως παλιά.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της φετινής πίτας ήταν ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου παρουσιάστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Τα χαρακτηριστικά του ήταν η σωστή οικονομική διαχείριση, μικρά έργα στο χωριό και εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας των πατριωτών. Υπήρξε θετική ατμόσφαιρα και αισιοδοξία για τα πεπραγμένα καθώς και έκφραση ελπίδας από όλους τους ομιλητές για τα μέλλον του συλλόγου παρά τις δύσκολες  συγκυρίες, οικονομικές και κοινωνικές, της  εποχής που περνούμε στην χώρα μας. Κατόπιν προτάσεως του μέλους του συλλόγου και Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης Γεωργίου Μπάκα, η Γενική Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα την συνέχιση της  επιτυχημένης θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου για μια διετία.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Πηγή κειμένου και φωτογραφίων από το site www.kokkinorachi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...