Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα

Το Enterprise Europe Network – Hellas προσκαλεί εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο να συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση διμερών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων γίνεται σε συνέχεια ομώνυμης ημερίδας η οποία θα λάβει χώρα την 11η Μαρτίου 2013 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Τα ανωτέρω αποτελούν πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαικής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστα Χατζηδάκη και του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιου επιτρόπου για θέματα επιχειρήσεων κ. Antonio Tajani.

Βασικές θεματικές κατηγορίες

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

Τρόφιμα

Υλικά και Βασικές Τεχνολογίες Γενικής Εφαρμογής (KETs)

Ενέργεια

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Φαρμακευτική Βιομηχανία / Επιστήμες Υγείας

Τουρισμός

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, να προσεγγίσουν νέους πελάτες/προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Διαδικασία συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 18 Φεβρουαρίου 2013, υποβάλλοντας το προφίλ τους μέσω της ιστοσελίδας http://www.b2match.eu/athens-b2b/pages/home. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Σημαντικές ημερομηνίες

18 Φεβρουαρίου             Προθεσμία υποβολής προφίλ

25 Φεβρουαρίου             Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατ' ιδίαν συναντήσεις

7 Μαρτίου          Ενημέρωση συμμετεχόντων για το πρόγραμμα συναντήσεων

11 Μαρτίου        Ημερίδα “Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»:

Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα”

12 Μαρτίου        Η εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ 21 -22100 ΤΡΙΠΟΛΗ – 2710-227141 Ή 42 ΕΣΩΤ. 5 (κ. Μ.ΤΖΙΜΟΥΡΗ και Α. ΠΟΝΤΙΚΗ) για την περιοχή ευθύνης της Πελοποννήσου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Καρνιούρας, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ,

τηλ: 210 3607690, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αργυρώ Καραχάλιου, ΕΚΤ/ΕΙΕ,

τηλ: 210 7273921, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...