×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/elme-arkadias-ekloges-2017
Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΛΜΕ Αρκαδίας | Τα αποτελέσματα των εκλογών - Ποιοι εκλέχτηκαν! (ονόματα)

ΕΛΜΕ Αρκαδίας | Τα αποτελέσματα των εκλογών - Ποιοι εκλέχτηκαν! (ονόματα)
Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΛΜΕ (συνδικαλιστικό όργανο καθηγητών μέσης εκπαίδευσης) βρήκε τη ΔΑΚΕ νικήτρια με 3 έδρες, ενώ Αδέσμευτοι και ΠΑΜΕ κέρδισαν από δύο έδρες.
 
Αναλυτικά …
ΨΗΦΙΣΑΝ: 331
ΛΕΥΚΑ: 31
ΑΚΥΡΑ: 9
ΕΓΚΥΡΑ: 291
 
Έλαβαν
ΔΑΚΕ: 144
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: 80
ΠΑΜΕ: 67
 
Για το Δ.Σ. εκλέγονται:
  1. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΑΚΕ)
  2. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ (ΔΑΚΕ)
  3. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΑΚΕ)
  4. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ)
  5. ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ)
  6. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΠΑΜΕ)
  7. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΑΜΕ)
Για την Ε.Ε. εκλέγονται:
  1. ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΑΚΕ)
  2. ΑΔΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΔΑΚΕ)
  3. ΤΣΙΡΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΠΑΜΕ)
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
 
     «Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΛΜΕ που παρά τη μη συμμετοχή του Συνδέσμου (του δεύτερου μέχρι τώρα συνδυασμού) η συμμετοχή ήταν αυξημένη σχετικά με πέρσι. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που ξεπέρασαν εμπόδια, μηχανισμούς και τερτίπια και ψήφισαν με ταξικό κριτήριο. Έδωσαν περισσότερη δύναμη στο ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και για πρώτη φορά να εκπροσωπείται στο ΔΣ με δύο έδρες.
     Θα συνεχίσουμε ταξικά απέναντι στα προβλήματα και τις αιτίες που τα προκαλούν. Το πηγάδι της αντιλαϊκής πολιτικής δεν έχει πάτο. Τα μέτρα κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα. Μαζί με τις νέες μνημονιακές  δεσμεύσεις και τα προαπαιτούμενα, φέρνουν και νέο συνδικαλιστικό νόμο για να δυσκολέψουν αντιδράσεις, να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις. Να προτάξουμε τις δικές μας ανάγκες. Βασικό μέλημα μας για το επόμενο διάστημα θα είναι η οργάνωση και η ενεργοποίηση όλο και περισσότερων συναδέλφων με την αγωνιστική στάση. Να γίνει πράξη η ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος, η χειραφέτησή του από τον κυβερνητικό, εργοδοτικό συνδικαλισμό.      
     Στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ με αποκλειστικό θέμα τη συγκρότηση του σε σώμα, δηλαδή την εκλογή Προέδρου, Γ. Γραμματέα και των άλλων θέσεων ευθύνης, το ΠΑΜΕ απευθύνεται στους συναδέλφους και στα μέλη του ΔΣ με ξεκάθαρο τρόπο και  προτείνει να γίνει αντιπροσωπευτικό αναλογικό προεδρείο. Είναι χρέος όλων να σεβαστούν την ψήφο των συναδέλφων και να αναλάβουν την ευθύνη που τους έδωσε το εκλογικό σώμα. Κάθε άλλη προσπάθεια εμπεριέχει σκοπιμότητα στις πλάτες των συναδέλφων.»

{gallery}elme-arkadias-ekloges-2017{/gallery}

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...