Νέα Δημοκρατία | Διευρυμένη ΝΟΔΕ έγινε στην Τρίπολη - Τι συζητήθηκε (εικόνες)

Μία διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας έγινε, τη Δευτέρα, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.
«Παρών» στυ συνεδρίαση ήταν ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και φυσικά τα μέλη της ΝΟΔΕ.
Η συζήτηση αφορούσε το επικείμενο προσυνέδριο του κόμματος της ΝΔ, το Σάββατο στην Πάτρα, αλλά και για διάφορα άλλα –κυρίως οργαναωτικά θέματα- που αφορούν την κομματική οργάνωση της περιοχής μας.
Ο κ. Κονταδάκης συνεχάρη δημοσίως τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Τίμο Κατσίπο για την εξαιρετική οργάνωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, ενώ στο πλαίσιο της συνεδρίασης μέλη του κόμματος τοποθετήθηκαν για διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή μας και γενικότερα τη ΝΔ.
View the embedded image gallery online at:
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/75726-nea-dimokratia-dievrymeni-node-egine-stin-tripoli-ti-syzitithike-eikones.html#sigProId054a2b43d6
(Οι φωτογραφίες είναι από την τοπική ΝΔ) https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/75726-nea-dimokratia-dievrymeni-node-egine-stin-tripoli-ti-syzitithike-eikones.html#sigProId054a2b43d6