Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πίτα και χορός στην εκδήλωση του Συλλόγου Τουρκολεκαίων (εικόνες)

Πίτα και χορός στην εκδήλωση του Συλλόγου Τουρκολεκαίων (εικόνες)

{pgslideshow id=265|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Άλσους στην Άνω Ηλιούπολη  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τουρκολεκαίων έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η ανταπόκριση τον συμπατριωτών μας στο κάλεσμα του συλλόγου, μας εξέπληξε θετικά μιας και η   προσέλευση ξεπέρασε τα 130 άτομα.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συγχωριανούς μας και τους φίλους του συλλόγου και του χωριού που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αξιοπρόσεκτη ήταν και η προσέλευση της νέας γενιάς, που έδωσε άλλη πνοή στην εκδήλωση και αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου και του χωριού μας. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε φαγητό και χορός που διήρκεσε μέχρι αργά το απόγευμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του συλλόγου της Αδελφό- τητας Τουρκολεκαίων ο Νικηταράς με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μανιάτη.

Ο Υπουργός Υγείας  κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ έστειλε τις ευχές και το ενδιαφέρον του για το χωριό μας αλλά λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ε. Γιαννακούρας λόγω της κακοκαιρίας των προηγουμένων ημερών και των προβλημάτων που δημιούργησε στο νομό μας δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και μας ενημέρωσε ότι οι εργασίες στο δρόμο προς τη Μεσσηνία θα αρχίσουν τις προσεχείς εβδομάδες.

Είμαστε βέβαιοι πως με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή των συμπατριωτών μας του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλλίτεροι.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑΙΩΝ « Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...