Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πάρτυ με απ’ ευθείας αναθέσεις σε Δήμο Τρίπολης και ΔΕΥΑΤ» σύμφωνα με την παράταξη Παυλή!

«Πάρτυ με απ’ ευθείας αναθέσεις σε Δήμο Τρίπολης και ΔΕΥΑΤ» σύμφωνα με την παράταξη Παυλή!

Με αφορμή το δελτίο τύπου του Δήμου Τρίπολης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 28/01/2013 η παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παυλή, εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει τα παρακάτω:

Η παράταση για ρυθμίσεις χρεών προς το Δήμο σε 60 δόσεις έγινε με σύμφωνη γνώμη της παράταξης μας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21/01/2013 και η απόφαση ελήφθη μετά από αίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κου  Τσιαμούλου Ν. (αριθ. πρωτ. Αιτήσεως 2892/17/01/2013.

Στη μείωση των ενοικίων στα ιδιόκτητα καταστήματα του Δήμου την πρωτοβουλία για την μείωση κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης κος Παυλής Δημήτρης και υπερψήφισε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η μείωση των τελών ύδρευσης για τους δημότες του Δήμου Τρίπολης κατά 11.5%- η μείωση των δημοτικών τελών 5% για την Τρίπολη και 10% για τις Δημοτικές Ενότητες – η μείωση τελών κοινοχρήστων χώρων – καθώς και η μείωση τελών ύδρευσης στην 124 Π.Β.Ε. -11ο Σύνταγμα- Παναρκαδικό Νοσοκομείο στηρίχθηκαν και υπερψηφίστηκαν από την παράταξη μας. Το συνολικό όφελος για τους δημότες σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου είναι περίπου 500.000,00€

Η ζημιά όμως των δημοτών από λαθεμένες ενέργειες – επιλογές  του Δήμου είναι πολλαπλάσια.

Από την διαχείριση των απορριμμάτων και από την μετεγκατάσταση του Δήμου στο νέο κτίριο με το υψηλό ενοίκιο υπερβαίνει μέχρι σήμερα το 1.500,000,00€ μέσα σε ένα χρόνο.

Σύντομα θα αναφερθούμε λεπτομερώς στο πάρτυ που γίνεται με τις απ’ ευθείας αναθέσεις στο Δήμο Τρίπολης και στη ΔΕΥΑΤ, για να διαμορφώσουν οι δημότες γνώμη για τη ζημιά που έχουν υποστεί στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...