Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγέλλει τον κυβερνητικό αυταρχισμό το σωματείο εργαζομένων Αρκαδίας

Καταγγέλλει τον κυβερνητικό αυταρχισμό το σωματείο εργαζομένων Αρκαδίας

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και τις ανώνυμες εταιρείας του Νομού Αρκαδίας, «το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί ο κυβερνητικός αυταρχισμός. Ξεκινώντας από την επίταξη – επιστράτευση στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ, συνέχισε με την απρόκλητη άσκηση βίας στους αγρότες.

Σήμερα η κυβέρνηση του νόμου και της τάξης δε δίστασε να χτυπήσει και να συλλάβει δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κλπ.) του ΠΑΜΕ, που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.

Γελιέται η κυβέρνηση και ο υπουργός εργασίας που προσπαθεί να δείξει πόσο είναι «πιστός υπάλληλος» των κεφαλαιοκρατών, που απαιτούν ισοπέδωση του ασφαλιστικού, αν νομίζει ότι θα τρομάξει το ΠΑΜΕ και τα στελέχη των Συνδικάτων του ταξικού κινήματος.

Η "σιδερένια φτέρνα" του αστικού κράτους (νόμοι, κατασταλτικοί μηχανισμοί, δικαιοσύνη, Μέσα Ενημέρωσης) με την οποία η συγκυβέρνηση επιχειρεί να τσακίσει κάθε αντίσταση στη βάρβαρη πολιτικής της, για να στηριχθούν τα κέρδη και τα προνόμια των καπιταλιστών, πρέπει να τσακιστεί από την ενιαία αντίσταση και πάλη της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων (αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαία).

Το Σωματείο καταδικάζει την κυβερνητική βία και τον αυταρχισμό και καλεί τους εργαζόμενους να γραφτούν μαζικά και να συσπειρωθούν στα σωματεία τους προετοιμάζοντας την επιτυχία της απεργίας που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Φλεβάρη». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...