Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της «Τριπόλεως- Πύργου», στο ύψος του Κάψια

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της «Τριπόλεως- Πύργου», στο ύψος του Κάψια

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της Ε.Ο Τριπόλεως-Πύργου από την 15,310 Χ/Θ εως την 15,400  Χ/Θ και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πύργο προς Τρίπολη (εντός του οικισμού της Τ.Κ Κάψια),από την 31-01-2013 ημέρα Πέμπτη έως και τις 28-2-2013 ημέρα Πέμπτη και κατά τις ώρες 07:00΄-15:00΄, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου προς ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων.

Κατα την εκτέλεση των εργασιών στο ανωτέρω ρεύμα κυκλοφορίας, η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων θα εκτρέπεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (κατεύθυνση προς Πύργο), το οποίο θα λειτουργεί ως οδός διπλής κατεύθυνσης εκ περιτροπής.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις:

-Ο ανάδοχος εκτέλεσης του έργου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος  υποχρεούται καθ’όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 «περί Κ.Ο.Κ ως τροποποιήθηκε με Ν. 3542/2007».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...