Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύγχυση για τις θέσεις των ταξί στην Τρίπολη – Τι προβλέπει η κυκλοφοριακή μελέτη;

Σύγχυση για τις θέσεις των ταξί στην Τρίπολη – Τι προβλέπει η κυκλοφοριακή μελέτη;

Ομόφωνες αποφάσεις πάρθηκαν από τη δημοτική κοινότητα Τρίπολης (την Τετάρτη 30/1/13) για τον καθορισμό των θέσεων των ταξί δεδομένου ότι το κέντρο της πόλης παίρνει άλλη μορφή και κάποιες από τις πιάτσες εκ των πραγμάτων καταργούνται (π.χ πλατεία Πετρινού).

Κατά τη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας για το θέμα αυτό υπήρξε αναστάτωση.

Ειδικότερα, ο Φώτης Παπούλιας είπε ότι «πρέπει πρώτα να δούμε το σχέδιο που θα εφαρμοστεί στην πλατεία Αγίου Βασιλείου γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα». Ο Ηλίας Τότσης είπε ότι «έρχεται μια εισήγηση για τις πιάτσες των ταξί χωρίς να υπάρχει η κυκλοφοριακή διαμόρφωση της πόλης, δεν μπορούμε να έχουμε μια εικόνα πρώτα; Για παράδειγμα αν πάει κάποιος να φτιάξει μια καφετέρια κι εμείς πάμε μετά και φτιάξουμε ένα χώρο στάθμευσης, τι θα του πούμε; 'Που θα καταλήξει το σχέδιο; Ξέρουμε εμείς πως θα διαμορφωθεί η κυκλοφορία;»

Ο Φώτης Παπούλιας εκνευρισμένος συμπλήρωσε ότι «κοροϊδεύουν εσάς και κατ' επέκταση και εμάς, είναι δυνατόν να ξέρουν κάποιοι και να μην ξέρουμε εμείς;»
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κοσκινάς δήλωσε ότι θα τοποθετηθούν ταξί πίσω από το δικαστήριο.
Στη συνεδρίαση βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μπούρας Ανδρέας ο οποίος ενημέρωσε ότι «η κυκλοφοριακή μελέτη βρίσκεται στον μελετητή και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της. Όλα αυτά που λέμε δηλαδή μέχρι τώρα είναι θεωρητικά γιατί πρέπει πρώτα απ' όλα να ενημερώσει εμάς ο μελετητής και μετά εμείς να ενημερώσουμε εσάς. Θα κάνει ο μελετητής μια πρόταση, κατόπιν θα συζητηθεί, θα 'περάσει' το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης και μετά θα παρθεί η απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Διευκρίνισε επίσης ότι η ολοκλήρωση της μελέτης δε σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή μετά. Στα στάδια της εξέλιξης της μελέτης θα υπάρξει ενημέρωση και της δημοτικής κοινότητας.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...