Menu
RSS
Παρασκευή, 14/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Λιγνιτόσημο" | Η ΔΕΗ έχει να πληρώσει από το ... 2012 - Χρωστάει 20.000.000 ευρώ!

"Λιγνιτόσημο" | Η ΔΕΗ έχει να πληρώσει από το ... 2012 - Χρωστάει 20.000.000 ευρώ!
Μετά από αρκετό καιρό συνεδρίασε, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη η Επιτροπή Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου, του λιγνιτόσημου.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για την μεγάλη οφειλή της ΔΕΗ, που φθάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αφού δεν έχουμε πάρει χρήματα από το 2012.
Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ήταν να κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μία επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΔΕΗ, τουλάχιστον για τα χρήματα της χρήσης του 2012, που φθάνουν τα 4 εκ ευρώ, διαφορετικά θα κινηθούν νομικά, για την διεκδίκηση των χρημάτων, αφού, όπως είπα "έχουμε χαρτιά αλλά δεν έχουμε λεφτά".
Επιπλέον, ο κ. Γιαννακούρας τόνισε ... "Παρά τα προβλήματα από τις εκπτώσεις παλιότερων έργων εντάξαμε κάποια έργα.
Την προμήθεια δύο υδατοδεξαμενών για το Καστανοχώρι και την Ποταμιά, 50 κυβικών η καθεμία,καθώς και δύο μικρά οδικά έργα στα Μαυριά, και από τον οικισμό Περιβόλια ως Βρυσούλες.
Επίσης εντάχθηκαν η αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας της Καρύταινας, του ιστορικού κάστρου του Λεονταρίου και εργασίες στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Ακόμα εντάχθηκαν κάποια έργα ασφαλτόστρωσης στο Άκοβο, η προμήθεια πινακίδων στη Μεγαλόπολη καθώς και φωτιστικών μέσων'.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...