Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία εργαζομένων κατά της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για τη συνάντηση της με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής

Καταγγελία εργαζομένων κατά της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για τη συνάντηση της με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής

Σε ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα αι τις ανώνυμες εταιρείες της Αρκαδίας, αναφέρεται ότι «χθες 07/02/2013 ενημερωθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νομού ότι μέλη της Χρυσής Αυγής μπούκαραν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης το βράδυ της 6ης προς 07/02/2013. Στόχος τους ο εντοπισμός αλλοδαπών παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων. Θεωρούμε απαράδεκτο να ενοχλούνται οι ασθενείς και οι συνοδοί τους από άτομα χωρίς καμία εξουσιοδότηση.

Καταγγέλλουμε τη διοικήτρια του Νοσοκομείου η οποία συναντήθηκε και  έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου μαζί τους. Σε αυτή τη συνέντευξη η Διοικήτρια δήλωσε μάλιστα ότι έχει κοινούς στόχους με τους χρυσαυγίτες και θα έχουν και κοινές δράσεις!!! Καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου να μας ενημερώσει σε τι είδους κοινές δράσεις αναφέρεται.

Όσο για το πρόβλημα με τις παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες, δεν λύνεται με το να «εξαφανίσουμε» τις αλλοδαπές. Το πρόβλημα έχει προκύψει από την αδυναμία των ασθενών (λόγω των τραγικών περικοπών των εισοδημάτων τους) να επωμιστούν το κόστος της αποκλειστικής νοσοκόμας και δεν έχει να κάνει με έλληνες ή ξένες εργαζόμενες. Σήμερα το παράνομο κύκλωμα απασχολεί αλλοδαπές, αύριο θα απασχολεί και ελληνίδες. Οι ευθύνες είναι της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ.ΑΡ σήμερα, αλλά και των προηγούμενων, που δεν έχουν εντάξει στο δημόσιο σύστημα υγείας τις αποκλειστικές νοσοκόμες. Η υγεία είναι δικαίωμα όλων μας και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κόστος. Διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία.

Οι εργαζόμενοι, τα ταξικά συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα θα συνεχίσουν να περιφρουρούν τα δικαιώματα Ελλήνων και μεταναστών. Θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τους αντίπαλους της εργατικής τάξης με ταξικά κριτήρια και όχι με βάση το χρώμα και τη χώρα καταγωγής.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...