Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τερματισμό των μνημονίων μίλησε από την Τρίπολη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (vd)

Για τερματισμό των μνημονίων μίλησε από την Τρίπολη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (vd)

{pgslideshow id=303|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Με θέμα "πολιτική συγκυρία και η οικονομική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ" πραγματοποιήθηκε ομιλία - συζήτηση στο Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, με κύριο ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (Βουλευτή Β΄ Πειραιώς).

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται μια 'λυσσώδη επίθεση'. "Έχουμε μια κυβέρνηση κι ένα κατεστημένο στην Ευρώπη που δεν κάνουν τίποτα γι' αυτή τη χώρα, παρά μόνο την καταστρέφουν" τόνισε. 

Για την στάση που ακολουθεί η κυβέρνηση είπε ότι ''προσπαθούν να παρουσιάσουν μια εικονική πραγματικότητα ότι τάχα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ με τα μέτρα που εφαρμόζονται αλλά η πολιτική που εφαρμόζεται είναι ψεύτικη και παραπλανητική''. 
''Για πρώτη φορά στην Ελλάδα (μετά την μεταπολεμική περίοδο) η νεολαία ζει χειρότερα από τους μεγαλύτερους και το μέλλον της είναι σκοτεινό''. ''Το τρίτο μνημόνιο καταρρέει πριν καν ξεκινήσει να εφαρμόζεται και θα είναι χειρότερο από τα άλλα δύο'' συμπλήρωσε. 
Υποστήριξε ότι ο κοινοτικός προϋπολογισμός θα είναι ένας προϋπολογισμός λιτότητας και κουτσουρέματος και θα την πληρώσει πάλι ο λαός.
Για το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι δήλωσε ότι ''η Ευρώπη γίνεται ολοένα και πιο αυταρχική και θα καταντήσει σε μια Ευρώπη που θα μοιάζει περισσότερο με ασιατική ζώνη όσον αφορά στους μισθούς, τις συντάξεις, τις εργασιακές σχέσεις και τα κοινωνικά δικαιώματα''. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ είναι ότι μέσα από πρωτοπόρο και προοδευτικό δρόμο θα υπάρξει ανάπτυξη και ανατροπή. 
''Υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή, υπάρχει εναλλακτικό πρόγραμμα και το διαθέτουμε, το έχουμε επεξεργαστεί και μπορεί να περπατήσει και η αφετηρία του είναι ο τερματισμός των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων'' υποστήριξε.
Τέλος είπε ότι πιστεύουν στο λαό και ότι θα γίνει πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων της χώρας μας σύντομα.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...