Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάρτα ελεύθερης διέλευσης για τα διόδια Νεστάνης ζητούν οι Γορτύνιοι!–Τι απαντά ο «Μορέας» (vd)

Κάρτα ελεύθερης διέλευσης για τα διόδια Νεστάνης ζητούν οι Γορτύνιοι!–Τι απαντά ο «Μορέας» (vd)

Άδικο θεωρούν οι Γορτύνιοι το γεγονός ότι πληρώνουν διόδια στο σταθμό της Νεστάνης, όταν μετά από 300 μέτρα, στρίβουν στην έξοδο για Λεβίδι - Βυτίνα. 

Με επιστολή προς το kalimera-arkadia.gr ζητούν από την κοινοπραξία "ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε." να μάθουν τους λόγους που δεν προμηθεύονται οι Γορτύνιοι μια κάρτα ελεύθερης διέλευσης και γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη για παράπλευρη οδό χωρίς την καταβολή διοδίων όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τέτοιου είδους έργα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ»

Με σημερινή της παρέμβαση η Δημοτική Κίνηση «Η Δική μας Αγαπημένη Γορτυνία», με επικεφαλής τον Δρ. Μιλτιάδη Δ. Λύτρα, αναφέρει: «Αποτελεί εμπαιγμό για τον Γορτυνιακό Λαό, η απαίτηση πληρωμής στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης. Παρακαλούμε η Κοινοπραξία Μορέας να μάς γνωστοποιήσει για ποιο λόγο οι Γορτύνιοι δεν προμηθεύονται με κάρτα ελεύθερης διέλευσης και το σημαντικότερο γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη για παράπλευρης οδού χωρίς την καταβολή διοδίων όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τέτοιου είδους έργα;
Γιατί για μια ακόμα φορά η ΟΡΕΙΝΗ ΚΙ ΕΡΗΜΗ επαρχία της Γορτυνίας να αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής;
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ή στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑ.
Και πριν προτρέξει η κοινοπραξία να μας υποστηρίξει ότι το διόδιο πληρώνεται για την προηγούμενη χρήση του δρόμου, να μας γνωστοποιήσει που αλλού ακολουθείται τέτοια πρακτική αφού παντού στην Ελλάδα οι οδηγοί προπληρώνουν τη χρήση του επόμενου τμήματος του Δρόμου.
Καλούμε όλους τους πατριώτες όπως αντιδράσουν στη συνεχιζόμενη αδικία και από τους αρμοδίους αναμένουμε την επιχειρηματολογία τους για να καταλάβουμε το μέγεθος της κοροϊδίας!
Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ π.χ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑ, οδήγησε στην λύση αντίστοιχου προβλήματος."

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΟΡΕΑ»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο τύπου της Κοινοπραξίας "Μορέας" Γιώργο Σακκά δήλωσε ότι από την ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλεψη και ότι τα διόδια της Νεστάνης εξυπηρετούν το τμήμα του δρόμου από τον κόμβο της Στέρνας μέχρι τον κόμβο της Τρίπολης. Ωστόσο δεν έχει κανένα χειροπιαστό αίτημα στα χέρια του, δεν του έχει γνωστοποιηθεί κάτι από τους ίδιους τους ενδιαφερομένους και δεν μπορούσε να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...