Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιμελητήριο Αρκαδίας | Ξεκινά η 2η φάση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Επιμελητήριο Αρκαδίας | Ξεκινά η 2η φάση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Η ΕΕΔΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την σημαντική συνδρομή του τόσο στην 1η σειρά όσο και στη διοργάνωση της 2ης, διότι με τη συμβολή τους συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 29 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα και Χανιά κ.α) 4.500 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 16 Μαρτίου 2018
Κόστος συμμετοχής: 3.500 € (το ποσό μπορεί να εξοφληθεί τμηματικά)
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, πρόγραμμα, βιογραφικά καθηγητών και όλα τα μαθήματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίο Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Τηλ.: 2710227141, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της ΕΕΔΕ, 210 21 12 000 (εσωτ. *623) Υπεύθυνος κ. Mάκης Φιτέογλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...