Menu
RSS
Παρασκευή, 24/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Η Τρίπολη αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη» (εικόνες και βίντεο)

«Η Τρίπολη αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη» (εικόνες και βίντεο)

{pgslideshow id=331|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Στο προσυνέδριο του κόμματός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που διεξάγεται στην Τρίπολη, με θέμα «Οικονομία και ανεργία», ήρθε την Κυριακή και μίλησε ο Πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Για την περιοχή μας είπε ότι «η Τρίπολη αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη και «πως με το δρόμο που φτιάχτηκε το 1991, η πόλη από διοικητικό κέντρο της Πελοποννήσου, μετατράπηκε σε τουριστικό προορισμό».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η Τρίπολη πρέπει να μετατραπεί σε κέντρο πολιτισμού» και έκανε αναφορά στην ανάγκη για εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου.
Για το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, είπε ότι θα έπρεπε να έχει αναπτυχθεί με έτοιμη την νέα μονάδα φυσικού αερίου κι ενισχύοντας το λιγνίτη ως καύσιμο, γιατί μπορεί να δώσει φθηνό ρεύμα και να καλύψει της ανάγκες της χώρας και υπογράμμισε πως η ΔΕΗ πρέπει να μείνει στο Δημόσιο.

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εκλέξουν βουλευτή στην Αρκαδία, στις επόμενες εκλογές!

Από ‘κει και μετά, ο Π. Καμμένος ήταν ιδιαίτερα σκληρός στην κριτική του για την κυβέρνηση, λέγοντας «πως οι πολιτικές του μνημονίου είναι αυτές που 'έκαψαν'' τους φοιτητές στη Λάρισα», για να πει στη συνέχεια πως «το ΔΝΤ έχει στοχοποιήσει το ρεύμα και το νερό προκειμένου να φτωχοποιήσει την χώρα. Προσπαθεί η τρόικα να πείσει τους πολίτες ότι είμαστε μια φτωχοποιημένη χώρα, όμως η αλήθεια είναι ότι ζούμε σ' ένα ευλογημένο τόπο, που μπορεί να αναπτύξει όλες τις μορφές τουρισμού, με ένα τεράστιο ορυκτό πλούτο κι αυτή είναι η αιτία που αποφάσισαν να στοχοποιήσουν την Ελλάδα φέρνοντας την τρόικα».
«Πρέπει να πούμε σε όλες τις Ελληνίδες κι όλους τους Έλληνες ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, τρόμος και φόβος και κακό σενάριο είναι αυτό που ζούμε. Μόνο τότε θα έρθει ανάπτυξη, όταν τους πετάξουμε από εδώ μέσα» είπε.
Ανέφερε ότι το κόμμα του όταν έρθει στην κυβέρνηση θα προχωρήσει σε λογιστικό έλεγχο του χρέους κι «όσοι έχουν παρανομήσει ή παραποιήσει στοιχεία θα τιμωρηθούν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...