Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: "Λύνουμε ένα μεγάλο πρόβλημα για τη Μανθυρέα - Θα συνεχιστούν έργα και σε άλλα χωριά" (vd)

Παυλής: "Λύνουμε ένα μεγάλο πρόβλημα για τη Μανθυρέα - Θα συνεχιστούν έργα και σε άλλα χωριά" (vd)

Την Παρασκευή 14/09 ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με θέμα την ολοκλήρωση του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Μανθυρέας.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου λέγοντας:

Είναι σε εξέλιξη ένα από τα έργα που έχουμε κάνει στα χωριά του Δήμου μας και αφορά την ολοκλήρωση κάποιων παρεμβάσεων στο υδρευτικό θέμα που είχε δημιουργηθεί στη Μανθυρέα χρόνια τώρα.
Πρόκειται για μία παρέμβαση περίπου 1.100 μέτρων, έτσι ώστε ολόκληρη η περιοχή της Μανθυρέας να έχει καινούριο δίκτυο ύδρευσης.
Η ΔΕΥΑΤ παρενέβη σε μία γεώτρηση η οποία ήταν ανενεργή και έγινε έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το νερό κρίθηκε κατάλληλο και ύστερα από μια σειρά παρεμβάσεων και βελτιώσεων της γεώτρησης αυτής, αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλη επάρκεια νερού.
Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων εδώ και οχτώ χρόνια. Σήμερα με αυτό το έργο λύνουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής.
Τα έργα ύδρευσης θα συνεχιστούν και σε άλλα χωριά του Δήμου μας, όπως στο Λεβίδι, στον Παλαιόπυργο και τα Αγιωργίτικα. Θα έχουμε συνεχώς παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία διότι αυτό είναι το ζητούμενο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΔΕΥΑΤ, τους τεχνικούς, το προσωπικό αλλά και τους εργολάβους που με πολύ χαμηλό κόστος προσπαθούν να ολοκληρώνουν αυτές τις εργασίες.

Δύο μεγάλες εργολαβίες που θα χρηματοδοτηθούν από την πλευρά του Δήμου είναι στην διαδικασία διαγωνισμών. Αφορούν την αντικατάσταση του Μεθυδρίου των 54 km, την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μία σειρά από έργα ύδρευσης στην περιοχή μας.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Μανθυρέας κ. Μαχαίρας Ηλίας ευχαρίστησε το Δήμο Τρίπολης και τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή για το έργο που γίνεται στην περιοχή του, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Νωρίς το θυμήθηκε ο Παυλής ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...