Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη κόντρα Κακλαμάνου - Βόσνου ... on camera - Ο "Δημητράκης", ο "Τασούλης" και η φωνές για φίμωση! (vd)

Μεγάλη κόντρα Κακλαμάνου - Βόσνου ... on camera - Ο "Δημητράκης", ο "Τασούλης" και η φωνές για φίμωση! (vd)

© www.kalimera-arkadia.gr

Ο … κακός χαμός επικράτησε ανάμεσα σε Τάσο Κακλαμάνο και Δημήτρη Βόσνο στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, με τους επισκέπτες του συμβουλίου (Επιμελητήριο, ΟΕΑΒ και άλλους φορείς) να κοιτούν … αποσβολωμένοι!

Η ένταση ανάμεσα στα δύο πρόσωπα που σημειωτέον έχουν εκλεγεί με την ίδια δημοτική παράταξη, ξεκίνησε στο θέμα που αφορούσε το Μουσείο Αγώνα, όταν ο Δημήτρης Βόσνος ζητούσε το λόγο αλλά τελικά δεν του δόθηκε.

Κάποια στιγμή, ο Δ. Βόσνος ξέσπασε κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Κακλαμάνου, καταγγέλλοντας φίμωση δημοτικών συμβούλων και υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

«Μην μου κουνάς εμένα το δάχτυλο» είπε ο Τ. Κακλαμάνος στον Δ. Βόσνο, για να του απαντήσει εκεί ότι «γελοιοποιήσατε τη διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου». 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ζήτησε από τον κ. Βόσνο να ανακαλέσει, κάτι που δεν έκανε, με την ένταση να είχε και συνέχεια.

«Πως σας έχω φιμώσει όταν μιλάμε 3 ώρες για το θέμα;» αναρωτήθηκε ο κ. Κακλαμάνος και προσέθεσε … «Δικαιολογώ τον κ. Βόσνο.  Έχει τα δικά του ενδιαφέροντα. Προσπαθεί μετά από την όποια απραξία, να αποδείξει κάτι μπροστά στους επισκέπτες μας».  

Κάποια στιγμή μάλιστα αποκάλεσε «Δημητράκη» τον πρώην Δήμαρχο Τεγέας για να του πει εκεί «Δημητράκη όχι. Δεν σε είπα εγώ Τασούλη ή κύριε διαιτητά»!

Δείτε το βίντεο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...