Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο έργο ασφαλτόστρωσης από το Θάνα προς την Εθνική οδό "Τρίπολης - Καλαμάτας"!

Νέο έργο ασφαλτόστρωσης από το Θάνα προς την Εθνική οδό "Τρίπολης - Καλαμάτας"!

© www.kalimera-arkadia.gr

Τη συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην Προγραμματική Σύμβαση, αλλά και το κείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ Τ.Δ. ΘΑΝΑ ΠΡΟΣ Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ" ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριπολης.

Στη σύμβαση τονίζεται ότι στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου , προγραμματίζεται η υλοποίηση του έργου: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ Τ.Δ. ΘΑΝΑ ΠΡΟΣ Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Αντικείμενο του έργου είναι βελτίωση και ασφαλτόστρωση της οδού από Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας προς Τ.Δ. Θάνα . Ειδικότεροι στόχοι του έργου είναι η δημιουργία και η επίτευξη:

1. Βελτίωση της μετακίνησης των κατοίκων

2. Επαρκούς δικτύου προσπέλασης των επισκεπτών

Το αναφερόμενο δίκτυο εντός του Δήμου Τρίπολης, είναι δημοτικό και σήμερα η πρόσβαση είναι ευχερής ακόμα και με Ι.Χ. Οι επεμβάσεις συμβάλλουν στην βελτίωση της πρόσβασης των οχημάτων, εξασφαλίζουν τις μετακινήσεις των επισκεπτών και κατά συνέπεια αποτελούν παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 140.000,00 € συμπεριλαμβανομένου των Γ.Ε. & Ο.Ε., των απροβλέπτων, της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α. Οι πόροι για την εκτέλεση του έργου θα εκταμιεύονται από τις πιστώσεις του ΤΕΟ ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...