Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλαδικές | Τρείς δεσποινίδες από την Τρίπολη πέρασαν σε σχολές που είχαν θέσει ως πρώτη επιλογή!

Πανελλαδικές | Τρείς δεσποινίδες από την Τρίπολη πέρασαν σε σχολές που είχαν θέσει ως πρώτη επιλογή!

Η επιτυχία είναι ένας στόχος, τελικά! Ένας στόχος που θέλει πειθαρχεία, όνειρα, απόλαυση του ταξιδιού, επιμονή, θέληση και καλούς συνοδοιπόρους στο πλάι μας!

Επισκεφτήκαμε το φροντιστήριο του Αλέξανδρου Γκιτζίρη και συνομιλήσαμε με τρεις δεσποινίδες από την Τρίπολη που έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασαν στην πρώτη τους επιλογή!

Η επιλογή αυτού του ρεπορτάζ έγινε με σκοπό να αναδειχθεί πως παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα του «σήμερα», τα όνειρα και οι ελπίδες λιγοστεύουν, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που

βάζουν στόχους με όνειρο μια ιδανική ζωή, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στις τρεις δεσποινίδες, όσο και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλα τα νέα παιδιά που προσπαθούν, το κάθε ένα με τις δικές του δυνάμεις για να φτάσουν το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα!

Ρεπορτάζ

Έλλη Αρτοπούλου

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο με μια ουσιαστική συζήτηση που συμμετέχουν ο φροντιστηριάρχης Αλέξανδρος Γκιτζίρης, οι σπουδάστριες (πλέον) Βιβή Κουλουρά (Φιλολογία Αθηνών), Λυδία Μαλιφούκα (Νομική Αθηνών) και Κατερίνα Μαντά (Φιλολογία Αθηνών)!

42539896 289485838539083 7975104998465863680 n

Βιβή Κουλουρά - Φιλολογία Αθηνών

«Δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία για διότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο! Δεν έχουμε τα ίδια άγχη όλοι, διότι ο καθένας μας έχει μια διαφορετική προσωπικότητα. Μετά από τον στόχο θα πρέπει να βρεθείς σε σωστά εκπαιδευτικά χέρια. Όταν έμαθα πως πέρασα στην πρώτη μου επιλογή δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω και το κατάλαβα όταν το είδα γραπτώς τα αποτελέσματα.  Συμβουλεύει τα παιδιά…» (Συνέχεια στο βίντεο)

Λυδία Μαλιφούκα - Νομική Αθηνών

«Αρχικά ήθελα τη Νομική Αθηνών, από τρία χρόνια νωρίτερα. Χρειάζεται να υπάρχει ο στόχος, προσπάθεια, αυτοπειθαρχία, πρόγραμμα, διάβασμα, φιλοδοξίες και καλή ψυχολογία τόσο προσωπικά όσο και από την οικογένεια. Σημαντικό επίσης να δίνεται προσωπικός αγώνας χωρίς άγχος. Συμβουλεύει τα παιδιά… (Συνέχεια στο βίντεο)

Κατερίνα Μαντά - Φιλολογία Αθηνών

«Το σημαντικό είναι από πολύ νωρίς να βάλεις στόχο, συστηματική μελέτη για αποφυγή κενών και ψυχολογική στήριξη από γονείς και καθηγητές! Συνέχισε το όνειρο σου!»

Γκιτζίρης Αλέξανδρος

«Νιώθω μεγάλη χαρά που δοκιμάζεσαι μέσα στη χρονιά με παιδιά που έχουν μεγάλη θέληση και δυνατότητες. Αρκεί να πιστέψουν αυτό που θέλουν και θα το κατακτήσουν! Πέραν από τα τρία κορίτσια υπάρχουν και άλλα παιδιά που σήμερα δεν είναι μαζί μας λόγω υποχρεώσεων και αυτοί με την σειρά τους έφτασαν το στόχο τους!»

Δείτε το σύντομο βίντεο!

 

http://www.gitziris.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...