Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από τις 19 Σεπτεμβρίου έγραφε το "Καλημέρα" για το διαζύγιο της παράταξης Παυλή με τον Βόσνο!

Από τις 19 Σεπτεμβρίου έγραφε το "Καλημέρα" για το διαζύγιο της παράταξης Παυλή με τον Βόσνο!

Το κλίμα ανάμεσα στην παράταξη του Δημάρχου και τον Δημήτρη Βόσνο ήταν κακό, εδώ και καιρό. Αποκορύφωμα ο μεγάλος καυγάς Κακλαμάνου - Βόσνου, μπροστά στις κάμερες, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Την επόμενη μέρα (19/9/2018), το "Καλημέρα Αρκαδία" έγραφε για διαζύγιο ανάμεσα στην παράταξη Παυλή και τον Βόσνο. Μετά από 22 μέρες (11/10/2018), το ρεπορτάζ δικαιώθηκε απόλυτα.

Γράφαμε τότε προφητικά ... "

Πέρα από τη λεκτική αντιπαράθεση Κακλαμάνου – Βόσνου, στο δημοτικό συμβούλιο, υπήρξε και συνέχεια  την επόμενη μέρα όταν ο Τάσος Κακλαμάνος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, λέγοντας ότι ο Δ. Βόσνος δεν έχει προσφέρει τίποτα στην πόλη και πρόσθεσε ότι: «Ο κ. Βόσνος τραβάει το χαλί της δικής μου παράταξης και απορώ γιατί τον ανέχεται ο Δήμαρχος!»

Ουσιαστικά, αυτή η τελευταία φράση, ενδεχομένως προαναγγέλλει αποφάσεις από την πλευρά του Δημήτρη Παυλή, αναφορικά με το μέλλον του Δημήτρη Βόσνου στην παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι το «διαζύγιο» είναι πλέον πολύ κοντά. Κι όλα αυτά, ενώ «φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον Βόσνο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, με δικό του συνδυασμό, στις δημοτικές εκλογές του 2019!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...