Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΥΡΙΖΑ | Συνάντηση για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές - Παρών ο Σκουρλέτης - Τι συζητήθηκε για Δέδε και Παυλή

ΣΥΡΙΖΑ | Συνάντηση για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές - Παρών ο Σκουρλέτης - Τι συζητήθηκε για Δέδε και Παυλή

Μία ευρεία κομματική συνάντηση των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου έγινε τη Δευτέρα στην Τρίπολη, υπό την παρουσία του Αρκάδα Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.

Στη συνάντηση έγινε μια μεγάλη συζήτηση για τις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2019 και συγκεκριμένα για τα πρόσωπα και τους συνδυασμούς που θα στηρίξει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Γιώργος Δέδες κατά τα φαινόμενα θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, ενώ στη συνάντηση άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση και για τον Δήμο Τρίπολης.

Στις προηγούμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στηρίξει την παράταξη "Μαντινειακή Συμπολιτεία", κερδίζοντας δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Πλέον, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να ανοίξει καινούργιες συνεργασίες και να προχωρήσει σε ευρύτερες συμπράξεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη επιλογή στον Δήμο Τρίπολης.

Υπό αυτή την έννοια, είναι εύλογη η συζήτηση για το όνομα του νυν Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, για την στήριξη του όποιου κατεγράφησαν διάφορες απόψεις μέσα στη συνεδρίαση.

Σε κάθε περίπτωση, τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αν κι αυτό δεν αναμένεται να αργήσει πολύ ... 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...