Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακό Συμβούλιο | Αυτά είναι τα νέα έργα που εγκρίθηκαν για την Αρκαδία

Περιφερειακό Συμβούλιο | Αυτά είναι τα νέα έργα που εγκρίθηκαν για την Αρκαδία
Έργα και ποσά για την Αρκαδία, που ψηφίστηκαν, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.
300 χιλιάδες ευρώ εγκρίθηκαν ομόφωνα για τον καθαρισμό των ρεμάτων και των ποταμών στην ΠΕ Αρκαδίας. 
Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα το ποσό των 246.760,00 χιλιάδων ευρώ για το γήπεδο της Δημητσάνας.
 
Επιπλέον εγκρίθηκαν Προγραμματικές Συμβάσεις για έργα σε διάφορες περιοχές της Αρκαδίας. 
Οι Προγραμματικές Συμβάσεις που εγκρίθηκαν ομόφωνα είναι:
  • Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Πράξη «Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος επί της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Περιθωρίου – Επάνω Χρέπας», ύψους 80 χιλιάδων ευρώ.
  • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Λουκούς Άστρους Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες αποκατάστασης κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου μετοχίου Ι.Μ. Λουκούς Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.
  • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Ίδρυμα Όρους Σινά», για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με περίφραξη, κατασκευή μαντρότοιχου για προστασία του υπό κατασκευή Μετοχίου Σινά», ύψους 100 χιλιάδων ευρώ.
  • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καστρίου Κυνουρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου: «Επισκευή και μόνωση στέγης, εργασίες αποκατάστασης περιβάλλοντος χώρου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου της ΤΚ Καστρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», ύψους 80 χιλιάδων ευρώ.
  • Έγκριση τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Υδατικών Έργων Μεθυδρίου, για το έργο «Δίκτυα ύδρευσης των ΤΚ Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιόπυργου, Παναγίτσας, Χωτούσας της ΔΕ Λεβιδίου» του Δήμου Τρίπολης, ύψους 2 εκ.176 χιλιάδων ευρώ.
(Η φωτογραφία είναι από αυτοψία σε ρέμα στην περιοχή της ΤΚ Αγιωργίτικα ΔΕ Κορυθίου Δ.Τρίπολης, όπου θα γίνουν παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας).

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ..ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ!!ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!

  • Νίκος Κ.
    Νίκος Κ. Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 09:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Bαγγέλη ένα έργο της προκοπής που θα αφήσει τη σφραγίδα σου δεν έχεις κάνει. Μόνον αυλάκια και λακκούβες κλείνεις ! Που είναι το μεγάλο έργο Βάγγο ?????? Ασε τι λένε τα παπαγαλάκια. Δεν έχουνε καταλάβει ότι τετέλευται !!!! Ξεμείναμε από λάστιχο Τατουλάκια !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.Η ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...