Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΔΗΤ | Ακυρώθηκε ο προϋπολογισμός από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

ΚΕΔΗΤ | Ακυρώθηκε ο προϋπολογισμός από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

© www.kalimera-arkadia.gr

Στην ακύρωση της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την έγκριση του προϋπολογισμού, του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης και του ετήσιου προγράμματος δράσης της ΚΕΔΗΤ για το 2018, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ουσιαστικά, η Αποκεντρωμένη ακύρωσε τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΤ που είχε ψηφιστεί πριν από λίγο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα η Επιχείρησης της ΚΕΔΗΤ να παραμένει χωρίς προϋπολογισμό, παρά το γεγονός ότι κοντεύει να τελειώσει ο 10ος μήνας του 2018!

Η Αποκεντρωμένη σημειώνει ότι ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο χωρίς να υπάρχει θετική εισήγηση από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και υπογραμμίζεται ότι συνεχίζουν και υπάρχουν ελλείψεις που είχαν επισημανθεί από πέρυσι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και αφορούν απολογιστικά στοιχεία της επιχείρησης και η έλλειψη πορίσματος Ορκωτών Λογιστών.

Επιπλέον, η Αποκεντρωμένη αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός 2018 της ΚΕΔΗΤ θα έπρεπε να έχει υποβληθεί προς έγκριση πριν τελειώσει το 2017 και ότι από τη στιγμή που υποβάλλεται με καθυστέρηση 10 μηνών, δεν μπορεί να λάβει έγκριση νομιμότητας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    πως της πανε τα βραχιολια!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...