Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτή είναι η «Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Αρκαδίας» (ονόματα)

Αυτή είναι η «Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Αρκαδίας» (ονόματα)
Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συγκροτήθηκε «Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Ν.Αρκαδίας» στην έδρα του Νομού Αρκαδίας, με αρμοδιότητα την αξιολόγηση και βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας των παιδικών χαρών ως επίσης και τη διενέργεια περιοδικών ελέγχων στις παιδικές χαρές των Δήμων του Νομού Αρκαδίας, αποτελούμενη από τους:
1. Τότση Ηλία – Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, εκπρόσωπο της Π.Ε.Δ.  Πελοποννήσου ως Πρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Μπένο Γεώργιο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, εκπρόσωπο της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου.
2. Τσαρπάλα Νικόλαο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΠΕ υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας που θα αναπληρώνεται από την Μαζωμένου Παναγιώτα Αρχιτέκτονα - Μηχανικό ΠΕ υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
3. Κακίση Ιωάννα, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας αναπληρούμενο από τον Σκουρέλο Γεώργιο Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
Γραμματέα της ανωτέρω Επιτροπής ορίζουμε την Φράγκου Μάρθα του Ηλία, κλάδου ΤΕ22 Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης, αναπληρούμενη από την Γιαννίκα Ευσταθία του Γεωργίου, κλάδου ΔΕ Προσωπικού Η/Υ υπάλληλο επίσης του Δήμου Τρίπολης.
Η θητεία της Επιτροπής ορίζεται έως 25-7-2020.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...