Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας "καρφώνει" την Περιφέρεια για τη δακοπροσβολή που ταλανίζει τους ελαιοπαραγωγούς

Το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας "καρφώνει" την Περιφέρεια για τη δακοπροσβολή που ταλανίζει τους ελαιοπαραγωγούς

Το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι "είχε από νωρίς επισημάνει και παράλληλα αναδείξει το μεγάλο θέμα της δακοπροσβολής που ταλανίζει τους ελαιοπαραγωγούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δυστυχώς ερχόμαστε το μήνα Νοέμβριο όπου έχει αρχίσει η συγκομιδή και τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας των διοικούντων στην περιφέρεια είναι ορατά. Για άλλη μια χρονιά οι παραγωγοί μας βλέπουν το πενιχρό εισόδημα τους να εξανεμίζεται."

 
 
 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ........ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟ 80011244244 .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΔΑΚΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ . Η ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ . ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ................................. ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩΝΩΠΟΚΤΟΝΙΑ , ΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ . ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ....

  • απο  το  δάκο  θα  την  παθετε
    απο το δάκο θα την παθετε Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι η πρωτοπόρα Περιφέρεια της Πελοποννήσου και ο Πέτρος που άφησαν ακάλυπτους τους ελαιοπαραγωγούς. Και αυτό έγινε και το 2016. Δοξάστε τους και ξαναψηφίστε τους ! Τι άλλο χρειάζεται να πάθουν οι αγρότες του Μοριά για να καταλάβουν ότι αυτή η επικίνδυνη Τατουλοπαρέα πρεπει επιτέλους θα φύγει ! Και προσοχή δεν ειναι αρμοδιότητα της Κυβέρνησης. Δακοπροστασία, κωνωποκτονία και μεταφορά μαθητών είναι αρμοδιότητες αποκεντρωμένες στην Περιφέρεια !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...