Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Η παραίτηση Μπουντρούκα θα γίνει όταν έχει διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και συνέχεια του Επιμελητηρίου»

«Η παραίτηση Μπουντρούκα θα γίνει όταν έχει διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και συνέχεια του Επιμελητηρίου»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προχώρησε σε ανακοίνωση και τονίζει … «Μετά από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χθες από ορισμένα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Μπουντρούκα κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η ανακοίνωση του κ. Μπουντρούκα στη Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και οι ευχαριστίες προς τους συναδέλφους Προέδρους των υπόλοιπων Επιμελητηρίων για τη συνεργασία επιβλήθηκε από το γεγονός ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση στην οποία θα παρίστατο ως Πρόεδρος, δεδομένου ότι η επόμενη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019. Σε αυτήν λοιπόν την Γ.Σ. ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωση την επικείμενη παραίτησή του και αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του.

Το μοναδικό αρμόδιο όργανο για να υποβληθεί η παραίτηση του Προέδρου είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωσε την επικείμενη παραίτησή του λόγω της συμμετοχής του στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, αφού είχε ήδη ενημερώσει σχετικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Αυτή η παραίτηση όμως θα γίνει εν ευθέτω χρόνο, βεβαίως πριν την επίσημη ανακήρυξη υποψηφιότητας για τις Περιφερειακές εκλογές, και εφόσον έχει διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και συνέχεια του Επιμελητηρίου, το οποίο ο κ. Μπουντρούκας υπηρετεί εδώ και 15 χρόνια με συνέπεια. «

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι,
    δεν έχει διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και συνέχεια του Επιμελητηρίου?

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μήπως μετάνοιωσε?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...