Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αδέσποτα | Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Σταματόπουλου ζήτησε η παράταξη Τσιαμούλου

Αδέσποτα | Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Σταματόπουλου ζήτησε η παράταξη Τσιαμούλου

Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Σταματόπουλου ζήτησε η παράταση του Νίκου Τσιαμούλου, λέγοντας ότι έχει αποτύχει πλήρως στη διαχείριση αυτού του σοβαρού θέματος για την πόλη.

Ειδικότερα, είπε … «έχουμε αποφασίσει αύριο το πρωί την παραίτηση του κ Σταματόπουλο επειδή δεν κατάφερε να διαχειριστεί αυτό το σοβαρό ζήτημα και καταγράφεται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν δεν έχει την ευθιξία ο κ. Σταματόπουλος, διότι τον Οκτώβριο του 2014 του γνωστοποιήσουμε πως θα κινηθεί, αλλά αντίθετα έβαλε απέναντι στις φιλοζωικές οργανώσεις, τον κάλυψε ο Δήμαρχος με απανωτά ψέματα, ας του πάρει τις αρμοδιότητες ο κ. Δήμαρχος. Δεν γίνεται να ζούμε σε μία πολιτισμένη πόλη της Ευρωπαϊκής ένωσης και κάθε εβδομάδα να έχουμε ασθενείς στο νοσοκομείο λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουν τα παιδιά μας με το ποδήλατο τους. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνθρωπος στο κέντρο της πόλης. Καθυστερήσατε δυόμιση χρόνια τις διαδικασίες για το καταφύγιο για  να κάνετε πολιτικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτισμό, όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σκουπίδια και αδέσποτα. Αποχωρήσουμε από το συμβούλιο.»

1 σχόλιο

  • Λυμπέρης
    Λυμπέρης Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Από κινήσεις εντυπωσιασμού και χαιρεκακία παίρνεις άριστα Τσιαμουλάκο..μόνο όταν εύχεσαι να βγει το μάτι του άλλου συνήθως βγαίνει το δικό σου λέει ο σοφός λαός .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...