Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος για ΚΕΔΗΤ | Κάλεσμα σε Μητσοτάκη, Γεννηματά να φέρουν το θέμα στη Βουλή – «Ίσως η Κυβέρνηση συγκαλύπτει το σκάνδαλο»

Τσιαμούλος για ΚΕΔΗΤ | Κάλεσμα σε Μητσοτάκη, Γεννηματά να φέρουν το θέμα στη Βουλή – «Ίσως η Κυβέρνηση συγκαλύπτει το σκάνδαλο»

Στο κάδρο των ευθυνών για να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξουν απαντήσεις για τον έλεγχο στην ΚΕΔΗΤ έβαλε την ηγεσία της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Τσιαμούλος στο δημοτικό συμβούλιο. Επιπλέον, αφήνει αιχμές στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για συγκάλυψη αυτής της υπόθεσης.

Η τοποθέτησή του ήταν … «Έχουμε ένα σκάνδαλο στην πόλη μας, που έχει καταγράφει ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της πόλης. Οι ελεγκτές καθυστερούν να βγάλουν το περιβόητο πόρισμα. Μέσα από αυτό το βήμα, καλώ τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη που εκπροσωπείται με το βουλευτή στο νομό, τον Κώστα Βλάση και την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κυρία Γεννηματά που εκπροσωπείται από τον κ. Κωνσταντινόπουλο να αναλάβουν σοβαρά τον θεσμικό του ρόλο και να ασχοληθούν με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην πόλη μας και να κάνουν επερωτήσεις στη βουλευτή και να μας απαντήσουν για ποιο λόγο καθυστερούν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης. Θεωρούμε ότι υπάρχουν κέντρα εξουσίας, πιθανότατα είναι η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε τον σημερινό Δήμαρχο και πιθανόν να συγκαλύπτεται αυτό το σκάνδαλο. «

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολακη γιατι δεν καλείς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εσυ υποστήριζες το 2015 να δώσει λύση στο θεμα σου??

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...